![](https://res.cloudinary.com/oluflorentzenas/image/upload/d_Bilde_kommer.png,f_auto,q_auto/v1674645850/g_da6KLBEM_da6KLBEM_1)
CIMORAE Nordlyskaviar
Havets delikatesse – produsert nord for polarsirkelen.
CIMŌRAE Nordlyskaviar er en eksklusiv og naturlig kaviar av rognkjeksrogn, og den eneste i sitt slag som produseres i Norge. Kaviaren hentes opp og pakkes på Helgelandskysten, der frisk sjøsprøyt og trange sund har skapt ideelle forhold for rognkjeksen å gyte i. Det nordnorske kystklimaet bidrar til å gi kaviaren den karakteristiske rene smaken og en delikat «pop» når du tygger den. CIMORAE Nordlyskaviar ble produsert for første gang i 2019 og har siden da vært den eneste rognkjekskaviaren i verden uten kunstige fargestoffer.
Nordlyskaviar fås i tre ulike typer: Original, Mild og Rosé. CIMORAE betyr «Nordlysmat fra havet» på latin.
Vil du lese mer, sjekk ut:: www.cimorae.no/