Skip to main content
Til toppen
Grillet spisskål med Västerbottensost

Tre halve spisskål som er grillet og toppet med dressing av Västerbottensost.

Grillet spisskål med Västerbottensost

4 porsjoner

  • 4 stk liten spisskål eller nykål
  • Iliada kalamata Olivenolje til pensling
Dressing
  • 100 g Västerbottensost, revet
  • 2 dl Iliada kalamata olivenolje
  • 1 dl mynte, hakket
  • 1 ss timian, hakket
  • 0,5 dl hasselnøtter eller pinjekjerner, hakket
  • Salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og la den stå og godgjøre seg.
  2. Kålen deles i 4 på tvers og forvelles et par minutter i kokende lettsaltet vann. Ta opp og legg til tørk.
  3. Varm opp grillen skikkelig. Pensle litt olje på kålen, legg den på grillen til den har fått skikkelig grillfarge.
  4. Ta kålen av grillen og legg den på et serveringsfat. Ha over godt med dressing, og ev. ektra salt og pepper.
Visning
Västerbottensost 165 g

Västerbottensost er en svensk stolthet laget på pasteurisert kumelk. Den har tradisjoner som strekker seg tilbake til slutten av 1800-tallet.

Produktnummer: 906545
Lagerbeholdning:
460,61 pr kg
Västerbottensost revet 150 g

Västerbottensost er en svensk stolthet laget på pasteurisert kumelk. Den har tradisjoner som strekker seg tilbake til slutten av 1800-tallet.

Produktnummer: 906525
Lagerbeholdning:
460,00 pr kg
Lenker
Min side