Til toppen

Klassisk rødvinsaus

En enkel og deilig saus som  passer godt til okse, kalv og noen fiskeretter som Hellebarn, Torsk og Piggvar.

Klassisk rødvinsaus

Slik gjør du:

Lag karamell av sukkeret. Hell i rødvin og rødvinseddik og reduser dette til det halve. Tilsett 1 liter Puljonki Demi Glace. Det hele reduseres til det er ca 5 dl igjen. Rør inn 50 gram smør. Juster eventuelt med salt, pepper og sukker.

1 porsjon saus

  • 3 dl Rødvin for matlagning (uten alkohol)
  • 0.5 dl Rødvinseddik
  • 1 l Puljonki Demi-glace
  • 50 g Usaltet smør
  • 3 ss Sukker
  • Smak til med salt, pepper, sukker og sitron

Produkter i større forpakninger til storkjøkken

Sorter etter: Navn (a > å)

Tempranillo 0% rød matvin 5 l

Matvin fremstilt av den spanske vindruen Tempranillo som også brukes til å lage de kjente spankse Rioja vinene. En balansert smak av sødme og syrlighet.
472071