Skip to main content
Til toppen
Honningbakt fetaost med oliven og tomater

Honningbakt fetaost på en seng av oliven og tomater i en ildfast form.

Honningbakt fetaost med oliven og tomater

Iliada olivenmiks med sin krydrede litt salte smak passer godt sammen med sødmefylte tomater, toppet med Feta og honning må det jo bare bli godt!

4 porsjoner

  • 200 g Iliada olivenmiks m/urter
  • 4 ss Iliada kalamata olivenolje
  • 200 g Gresk feta
  • 200 g blandede små tomater
  • 4 ss flytende honning
  • 1 ts posepepper
  • 16 stilker frisk timian, grovhakket

Slik gjør du:

1. Ha oliven, olivenolje og tomater i en ildfast form.

2. Legg over fetaost, drypp honning over ost, oliven og tomater.

3. Dryss over rosepepper og timian. Stek på midterste rille ca. 15-20 minutter, til osten er litt gyllen i kantene. Server gjerne med litt nybakt brød.

Tips:

Her kan man fint bruke andre typer Iliada oliven som for eksempel grønne oliven uten sten, eller Kalamata oliven, alt etter hva du liker best.

Feta kan erstattes med brie.

Lenker
Min side