Rør sammen vann og tørrgjær. La stå i 10 minutter. Tilsett sukker, salt og mel, og elt til en smidig deig. Ha ut på et melet bord og elt godt i 5 minutter. Ha deigen tilbake i en bolle smurt med olivenolje, dekk til med plast og la heve i ca. 1 time.
Ha deigen ut på et melet bord og del den i 8 emner. Rull hvert emne til en lang, tynn pølse og klem flate.
Del brie i avlange biter og fordel utover. Fold deigen over osten og rull til nye pølser slik at brien er godt forseglet inne i deigpølsen. Form små kringler og legg over på stekebrett dekket med bakepapir. Sett i kjøleskapet, utildekket, i ca. 1 time.
Forvarm ovnen til 220 °C og kok opp vann i en stor gryte. Ha natron i det kokende vannet og legg hver pretzel på en hullsleiv/fiskespade, dypp den i det kokende vannet i 15-30 sekunder, la renne av og legg tilbake på bakebrettet.
Gjenta med alle. Dryss med maldonsalt.
Stek de kokte pretzlene i ovnen i ca. 15 minutter eller til de er gylne. Avkjøl på rist