Til toppen

Krepseterrin ca 840 g

Produktnummer: 980017
Lagerbeholdning:

Terrin med et spennende fargespill med fin og delikat konsistens.

Guyaders er kjent i Frankrike for sin kvalitet innen sjømatprodukter. Alle deres produkter lages etter følgende prinsipper: Gastronomisk nytelse, autentiske, naturlige smaker og brukervennlighet. De inneholder ingen kunstige fargestoffer eller smaksforsterkere. I denne terrinen er ferskvannskreps hovedingrediens, noe som gjør den til en eksklusiv vare.
Allergener
Skalldyr Egg, Fisk, Melk
Kan inneholde spor av
Nøtter Selleri, Lupiner, Gluten
Smak
Denne terrinen har en fin og delikat konsistens. I bunnen er farsen farget lakserosa, i midten er det rikelig med krepsehaler og toppen består av en hvit delikat farse toppet med urter og aspik. Dette fargespillet gir terrinen et tiltalende utseende. Smaken er mild og med tydelig smak av fisk og kreps.
Bruksområder
Guyaders krepseterrin er svært dekorativ og vil gjøre seg utmerket på et koldtbord, eller en lunsjtallerken. Server den gjerne som en forrett eller hovedrett, sammen med salat, en god dressing og brød. Terrinen bør tempereres før servering.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Oppbevares i kjøleskap etter åpning, og bør spises innen 3 dager.
Energi (KJ) 729.000 KJ
Energi (KCal) 176.000
Fett 13.800 g
Mettet fett 2.900
Karbohydrater 2.600 g
Sukkerarter 1.800
Protein 9.700 g
Kostfiber 0.000
Salt 1.000
Gtin D-pak 97026599800179
Opphavssted Frankrike
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Guyaders krepseterrin er svært dekorativ og vil gjøre seg utmerket på et koldtbord, eller en lunsjtallerken. Server den gjerne som en forrett eller hovedrett, sammen med salat, en god dressing og brød. Terrinen bør tempereres før servering.
Smak Denne terrinen har en fin og delikat konsistens. I bunnen er farsen farget lakserosa, i midten er det rikelig med krepsehaler og toppen består av en hvit delikat farse toppet med urter og aspik. Dette fargespillet gir terrinen et tiltalende utseende. Smaken er mild og med tydelig smak av fisk og kreps.
Antall F-pak i D-pak 1
Standard pakningsenhet 840 Gram
EPD nummer 2302032
Ingredienser Kreps 23%, vann, fiskekjøtt, surimi (fiskekjøtt, sukker, stabilisator: sorbitol E120 eggehvite), rapsolje, creme fraiche, eggehvite, potetstivelse, modifisert stivelse, dekstrose, fortykningsmiddel: karragenan E407, johannesbrødkjernemel E410, salt, melkeprotein, glukosesirup, sjalottløk, løk, hvitløk, aroma, persille, gressløk.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Kan inneholde spor av
Skalldyr Ja
Egg Ja
Fisk Ja
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Kan inneholde spor av
Selleri Kan inneholde spor av
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Kan inneholde spor av
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 0 °C.
Max.temp 4
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned