Skip to main content
Til toppen
Kjøttsaus med soltørkede tomater og oliven

En tallerken med pasta, toppet med kjøttdeig i tomatsaus med soltørkede tomater.

Kjøttsaus med soltørkede tomater og oliven

4 porsjoner

  • 1 stk løk
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 stk hvitløksbåt
  • 160 g soltørket tomat
  • 400 g Mutti knuste tomater
  • 1 dl vann
  • 2 ss Mutti tomatpuré
  • 1 stk laurbærblad
  • 110 g Ridderheims grønne hvitløksoliven
  • salt og grovmalt pepper

Slik gjør du:

  1. Brun løken lett i litt olivenolje. Ha i kjøttdeig og hvitløk.
  2. Hakk de soltørkede tomatene og rør det sammen med kjøttdeigen.
  3. Tilsett tomatpuré, bland godt sammen og la det frese i noen minutter.
  4. Ha i knuste tomater, 1 dl vann i boksen og hell vannet i kjøttdeigblandingen.
  5. Legg laurbærblad i gryta og la det småkoke med lokk i ca. 15 minutter.
  6. Ha i oliven rett før servering. Smak til med salt og pepper.
  7. Serveres med tagliatelle.
Visning
De Cecco eggpasta tagliatelle 250 g

Klassisk italiensk båndsphagetti.

Produktnummer: 263426
Lagerbeholdning:
200,00 pr kg
Iliada olivenolje 500 ml

En mild olivenolje som egner seg spesielt godt til steking

Produktnummer: 420201
Lagerbeholdning:
330,00 pr l
Mutti tomater finhakkede (polpa) 400 g

Mutti knuste tomater inneholder mer vann enn tomatpuré, og passer derfor perfekt til eggbasert pasta. Den er også perfekt til baking og til retter med lang steke/koketid, som kjøttsauser og gryter. Sausen har en fyldig tomatsmak.

Produktnummer: 192130
Lagerbeholdning:
77,50 pr kg
Lenker
Min side