Til toppen

Chèvre Crottin de Chavignol AOP 60 g

Produktnummer: 904562-fpak
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

823,33 per kg

Chevre laget på helfet, upasteurisert geitemelk, passer godt både som forrett og dessert.

Chèvre Crottin de Chavignol blir produsert i området Bourgogne i Frankrike av upasteurisert geitemelk og er derved ustabilisert, dvs. at den har kjerne. Den har en fettprosent på min. 45 %. Osten fikk sin AOP-betegnelse i 1976.
Smak
Chèvre Crottin de Chavignol har en ostemasse som er hvit, eller elfenbenfarget og har en naturlig skorpe som er dekket med et lag av mugg. Under modningsprosessen får osten en voksende grønn muggutvikling på overflaten. Den blir skarpere i smaken og ostemassen blir tørrere.
Bruksområder
En lunet Chèvre Crottin de Chavignol på en seng av grønn salat med noen dråper balsamico-eddik er en virkelig delikatesse. Passer både som forrett og som avslutning på et godt måltid. Når osten skal serveres som den er er det viktig å temperere osten godt for at smaken skal komme til sin rett.
Spesifikasjoner
Tilleggsinfo framstilt av termisert og rå melk.
Energi (KJ) 1311
Energi (KCal) 316
Fett (g) 26
Mettede fettsyrer (g) 19
Karbohydrater (g) 1.5
Sukkerarter (g) 0.5
Protein (g) 19
Salt (g) 1.6
Kostfiber (g) 0
Gtin D-pak 13184670011000
Gtin F-pak 3184670011003
Opphavssted Frankrike
Drenret vekt 0.000
Bruksområder En lunet Chèvre Crottin de Chavignol på en seng av grønn salat med noen dråper balsamico-eddik er en virkelig delikatesse. Passer både som forrett og som avslutning på et godt måltid. Når osten skal serveres som den er er det viktig å temperere osten godt for at smaken skal komme til sin rett.
Smak Chèvre Crottin de Chavignol har en ostemasse som er hvit, eller elfenbenfarget og har en naturlig skorpe som er dekket med et lag av mugg. Under modningsprosessen får osten en voksende grønn muggutvikling på overflaten. Den blir skarpere i smaken og ostemassen blir tørrere.
Antall F-pak i D-pak 12
Pakningsenhet 60 Gram
EPD nummer 784314
Etikett AOP
Ingredienser Termisert geitemelk <50%, upasteurisert geitemelk >50%, salt, syrekultur, animalsk løpe. , Termisert geitemelk <50%, upasteurisert geitemelk >50%, salt, syrekultur, animalsk løpe.
Sesong Nei
Opprinnelsesland Frankrike
Ku Nei
Sau Nei
Geit Ja
Bøffel Nei
Fasthet 2
Skarphet 4
Fyldighet 4
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Inneholder
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Bygg Fri for
Havre Fri for
Hvete Fri for
Rug Fri for
Lupiner Fri for
Spelthvete Fri for
Khorasanhvete Fri for
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Korsher Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Nei
Pakningsstørrelse 60.0 gram
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 1 °C.
Max.temp 6 °C.
Varemerke Triballat
Hovedbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned

Cambozola 150 g

Mild og fyldig blåmuggost fra Tyskland
904073-fpak
 
278,67 per kg

Gorgonzola piccante bacco verde DOP 200 g

Italiensk tradisjonsrik blåmuggost med kraftig smak og mange bruksområder.
905808-fpak
 
349,00 per kg

Roquefort Vernieres AOP 100 g

Delikat Roquefort med fyldig og kraftig smak.
905830-fpak
 
355,00 per kg

Saint Agur 125 g

En rik og fyldig blåmuggost, passer like godt til matlaging som på dessertbordet.
905841-fpak
 
358,40 per kg