Til toppen

Chèvre Crottin de Chavignol AOP 60 g

Produktnummer: 904562-fpak
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

861,67 per kg

Chevre laget på helfet, upasteurisert geitemelk, passer godt både som forrett og dessert.

Chèvre Crottin de Chavignol blir produsert i området Bourgogne i Frankrike av upasteurisert geitemelk og er derved ustabilisert, dvs. at den har kjerne. Den har en fettprosent på min. 45 %. Osten fikk sin AOP-betegnelse i 1976.
Smak
Chèvre Crottin de Chavignol har en ostemasse som er hvit, eller elfenbenfarget og har en naturlig skorpe som er dekket med et lag av mugg. Under modningsprosessen får osten en voksende grønn muggutvikling på overflaten. Den blir skarpere i smaken og ostemassen blir tørrere.
Bruksområder
En lunet Chèvre Crottin de Chavignol på en seng av grønn salat med noen dråper balsamico-eddik er en virkelig delikatesse. Passer både som forrett og som avslutning på et godt måltid. Når osten skal serveres som den er er det viktig å temperere osten godt for at smaken skal komme til sin rett.
Spesifikasjoner
Antall F-pak i D-pak 12
Gtin D-pak 13184670011000
Gtin F-pak 3184670011003
EPD nummer 784314
Pakningsenhet 60 Gram
Drenet vekt 0.000
Varemerke Triballat
Sesong Nei
Opprinnelsesland Frankrike
Opphavssted Frankrike
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 1 °C.
Max.temp 6 °C.
Tilleggsinfo framstilt av termisert og rå melk.
Energi (KJ) 1311
Energi (KCal) 316
Fett (g) 26
Mettede fettsyrer (g) 19
Karbohydrater (g) 1.5
Sukkerarter (g) 0.5
Kostfiber (g) 0
Protein (g) 19
Salt (g) 1.6
Bruksområder En lunet Chèvre Crottin de Chavignol på en seng av grønn salat med noen dråper balsamico-eddik er en virkelig delikatesse. Passer både som forrett og som avslutning på et godt måltid. Når osten skal serveres som den er er det viktig å temperere osten godt for at smaken skal komme til sin rett.
Smak Chèvre Crottin de Chavignol har en ostemasse som er hvit, eller elfenbenfarget og har en naturlig skorpe som er dekket med et lag av mugg. Under modningsprosessen får osten en voksende grønn muggutvikling på overflaten. Den blir skarpere i smaken og ostemassen blir tørrere.
Etikett AOP
Ingredienser Termisert geitemelk <50%, upasteurisert geitemelk >50%, salt, syrekultur, animalsk løpe.
Ku Nei
Sau Nei
Geit Ja
Bøffel Nei
Fasthet 2
Skarphet 4
Fyldighet 4
Gluten Fri for
Bygg Fri for
Havre Fri for
Hvete Fri for
Rug Fri for
Lupiner Fri for
Spelthvete Fri for
Khorasanhvete Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Inneholder
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Kosher Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Nei
Pakningsstørrelse 60.0 gram
Hovedbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned

Roquefort Vernieres AOP 100 g

Delikat Roquefort med fyldig og kraftig smak.
905830-fpak
 
444,00 per kg

Vivien Paille quinoa 2,5 kg

Quinoa er små frø som har opprinnelse fra Andesfjellene. Brukes på lik linje som couscous, bulgur og ris.
130119-fpak

Vivien Paille linser grønne fra Puy AOP 500 g

Franske grønne linser med opprinnelsesmerking.
130126-fpak
 
130,20 per kg

# Vivien Paille linser grønne 500 g

Tørkede grønne Berry-linser som kan brukes til supper og salater
130127-fpak
 
73,80 per kg