Skip to main content
Til toppen
Brøddippolje

En skål med dipp til brød og et oppskjært brød på en trefjøl.

Brøddippolje

Olivenolje passer utrolig godt til å dyppe brød i, enten man vil ha noe godt før man starter på et større måltid eller som ekstra kos til litt godt drikke.

4 porsjoner

  • 1.5 dl Iliada olivenolje Lakonia
  • 0.5 dl Federzoni balsamico oro bianco
  • 0.5 rødløk, finhakket
  • 1 ss timian, basilikum eller oregano, finhakket
  • 1 ts oregano, tørket
  • salt og nykvernet pepper (gjerne peppermix)
Tilbehør
  • Iliada kalamata oliven
  • godt brød

Slik gjør du:

Bland sammen alle ingrediensene og server til litt godt brød og en raus skål med oliven

Tips:

Her kan man variere med ulike type krydder, chili og urter. Hakk gjerne litt oliven og ha i dippen.

Lenker
Min side