Til toppen

Parmareggio

Parmareggio produserer ost i Nord-Italia av upasteurisert kumelk. Dette er den mest berømte av alle parmesantyper. Osten er opprinnelsesbeskyttet og bedriftens innbrente kvalitetsstempel for regionen garanterer den høye kvaliteten. Parmareggio modnes i fra 12 til 30 mnd. i 15–20°C. I løpet av denne perioden blir den stadig snudd, saltet og vasket med saltvann for hånd. 

Sorter etter: Navn (a > å)

(S) Parmigiano Reggiano 30+ DOP ca 35 kg

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering.
907506

Parmigiano Reggiano flak 500 g

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering
907596-fpak
 
580,00 per kg

Parmigiano Reggiano revet fersk 12 mnd DOP 60 g

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering
907570-fpak
 
608,33 per kg

Parmigiano Reggiano revet fersk 30 mnd DOP 60 g

Tradisjonrik Italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering
907568-fpak
 
915,00 per kg

Parmigiano Reggiano stick 15 mnd DOP 125 g

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering
907103-fpak
 
573,60 per kg

Parmigiano Reggiano stick 30 mnd DOP 100 g

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering
907104-fpak
 
1.000,00 per kg

Parmigiano Reggiano trekant 12 mnd DOP 250 g

Tradisjonsrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering.
907594-fpak
 
280,00 per kg

Parmigiano Reggiano trekant 12 mnd DOP ØKO 150 g

Økologisk Parmigiano Reggiano
907113-fpak
 
786,67 per kg

Parmigiano Reggiano trekant 24 mnd DOP 200 g

Tradisjonrik Italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
907112-fpak
 
639,50 per kg

Parmigiano Reggiano trekant 30 mnd DOP 250g

Tradisjonrik Italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering
907111-fpak