Til toppen

Parmareggio

Parmareggio produserer ost i Nord-Italia av upasteurisert kumelk. Dette er den mest berømte av alle parmesantyper. Osten er opprinnelsesbeskyttet og bedriftens innbrente kvalitetsstempel for regionen garanterer den høye kvaliteten. Parmareggio modnes i fra 12 til 30 mnd. i 15–20°C. I løpet av denne perioden blir den stadig snudd, saltet og vasket med saltvann for hånd.

Sorter etter:

Parmigiano Reggiano stick 12 mnd DOP 125 g

Tradisjonsrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
907103

Parmigiano Reggiano stick 30 mnd DOP 100 g

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
907104

Parmigiano Reggiano trekant 30 mnd DOP 150 g

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
907110

Parmigiano Reggiano trekant 24 mnd DOP 200 g

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
907112

Parmigiano Reggiano trekant 12 mnd DOP ØKO 150 g

Økologisk Parmigiano Reggiano. Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
907113

(S) Parmigiano Reggiano 30+ DOP ca 35 kg

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
907506

Parmigiano Reggiano 22+ DOP ca 4,5 kg

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
907532

Parmigiano Reggiano 22+ DOP ca 2,5 kg

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
907533

Parmigiano Reggiano 30+ DOP ca 4,5 kg

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
907534

Parmigiano Reggiano 14 mnd DOP ca 4,5 kg

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
907535

Parmigiano Reggiano 20 mnd DOP ØKO ca 4,5 kg

Tradisjonrik Italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering
907536

Parmigiano Reggiano revet fersk 30 mnd DOP 60 g

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
907569

Oppskrifter med Parmigiano Reggiano