Skip to main content

Norsk   English

Norwegian Products Salmon House


Gangstad Gårdsysteri

Gangstad Gårdsysteri is Norway's first authorized farm dairy with cow's milk. The farm is located in Trøndelag, more specifically, Inderøy. The couple Astrid Aasen and Perry Frøysadal took over the operation of the farm in 1983, and today the farm is open to visitors all year round and they produce many different types of cheese and ice cream. In addition to their own production, they also sell marmalades, biscuits and kombucha. The dairy has received a number of awards for its products over the years.

The dairy farm takes no shortcuts, but cultivates traditions and patience to the fullest for the best possible result. Over the past 25 years, the cheese factory has won many prestigious awards, and has since 2017 won super gold, gold, silver and bronze in the World Cheese Championship. Gangstad's cheese Nidelven Blå was named the world's best cheese during the World Cheese Championship in Trondheim in October 2023.

Gangstad Edel blå 190 g

Norskprodusert blåmuggost fra Inderøy, laget på pasteurisert kumelk.

Produktnummer: 901221
Lagerbeholdning:
Garnvik Frøyaflak 100 g

Knasende, flate og forblåste Frøyaflak med spiret bygg, honning og sukkertare fra Frøya i Trøndelag. Nydelig sammen med produkter fra Garnvik. Passer utmerket sammen med ost, spekemat eller tapas.

Produktnummer: 334310
Lagerbeholdning:
Garnvik mildrøkt aquavitlaks bit 200 g

Kortreist laks fra krystallklar sjø, lett gravet, tilsatt aquavit, røkt på bøkeflis. Et smakfullt stykke fisk, klart til å nytes.

Produktnummer: 980048
Lagerbeholdning:
Garnvik røkt laks bit 200 g

Kortreist laks fra krystallklar sjø, røkt på bøkeflis med unik smak. En spesialitet fra Garnvik på Frøya, klar til servering. Best i test i TV2, desember 2023.

Produktnummer: 980040
Lagerbeholdning:
Garnvik røkt ørret bit 200 g

Kortreist ørret fra krystallklar sjø, røkt på bøkeflis med klassisk smak fra Garnvik. Klar til servering. Vinner av årets sjømatprodukt under Trøndersk Matfestival 2025.

Produktnummer: 980041
Lagerbeholdning:
Garnvik varmrøkt laks bit 200 g

Kortreist laks fra krystallklar sjø, røkt på bøkeflis og smaksatt med Garnvik sin krydderblanding. Et smakfullt stykke fisk basert på tradisjoner, klar til å nytes.

Produktnummer: 980042
Lagerbeholdning:

Garnvik

It all started as a hobby where Vidar Garnvik decided to make products that tasted good and were smoked with real smoke. Vidar was born and raised on Frøya in Trøndelag, and started working in a local smokehouse when he was 16. This is where Vidar became interested in further processing and smoking salmon. The hobby quickly turned into something more, and Garnviks Røkeri was established in 2014 with a vision of delivering locally produced seafood made from real ingredients.

By 2015, the smokehouse at the summer house on Frøya had become too small, and Vidar had to rent the production premises where he himself worked as a youth. This is where Garnvik is located today, at the very edge of the ocean on Frøya in Trøndelag. Since its humble beginnings in the garage, Garnvik has developed into a strong brand for processed salmon and fish products. Good raw materials and exquisite flavors, presented in environmentally friendly packaging, have made several of the products clear winners in various food competitions in a national context.


Heidalsost

Heidal Ysteri is located in Gudbrandsdalen, at the gateway to Jotunheimen. Cheese have been made here for as long as anyone can remember, but in 1920 the valley got its first cheese factory. This dairy eventually became Østlandsmeieriet, known as Tine, and when the cheese factory was closed down in 1995 there was great sadness in the village. It wasn't many years before Hege Krukhaug took matters into her own hands and opened the "new" Heidal Ysteri in 1999. Today they produce the well-known brown cheese.

Heidalsost brunost original 750 g

Norsk tradisjonsrik brunost støpt i gammeldagse former med akantusmønster fra Heidal Ysteri i Gudbrandsdalen. Formosten er pasteurisert, ystet på ku- og geitemelk og tilsatt fløte. Smaken er mild, søt, rund og fyldig. Heidal sin brunost, eller raudost som de sier i Heidal, er som skapt for den tradisjonsrike norske matpakken. Rør litt brunost inn i havregrøten eller i viltsausen, eller bruk den til is, vafler eller i brøddeigen. Du kan også smøre noen lefser med smør, brunost og sprøstekt spekeskinke, og servere som fingermat i fine ruller.

Produktnummer: 901326
Lagerbeholdning:
Himmelspannet Raudberg ØKO 240 g

Norsk håndlaget økologisk rødkittost laget på pasteurisert kumelk fra Himmelspannet. Osten har en utmerket smelteevne og ypperlig på pizza, ostesmørbrød eller raclette. Topp pizzaen med noe søtt, eksempelvis aprikosmarmelade, fiken eller pæreskiver.

Produktnummer: 901039
Lagerbeholdning:

Himmelspannet

Himmelspannet is a small, local cheese factory in Hemsedal. They make delicious cheese from milk from cows and goats that graze in the valley. The cheese is made with love and packaged by hand, right in the center of Hemsedal.

They are passionate about preserving and continuing the village's long traditions of farm life and cheesemaking - a fantastic starting point for good cheese! The cheeses are named after famous peaks and landmarks in Hemsedal.

Inderøy Slakteri Elgsalami 250 g

Salami av elg, svin og storfe fra Inderøy i Trøndelag. Elgsalamien er smaksforsterket med tradisjonelt viltkrydder og er røkt på bøkeflis og fikk gull i Kjøtt-NM 2022. Inderøy Slakteri forvalter mattradisjoner på Inderøy og de er mest kjent som kompromissløs produsent av Inderøysodd, og har i tillegg produsert kvalitetsprodukter innen spekemat og pølser gjennom tre generasjoner. De benytter kun norske kjøttråvarer. Produktet er pakket i beskyttende atmosfære og har ikke-spiselig ytterlag. Elgsalamien smaker godt på et spekefat, som pålegg eller snacks. Prøv den gjerne sammen med blåbær, tyttebær eller krekling gelé og et godt brød. Tempereres før servering.

Produktnummer: 501802
Lagerbeholdning:
Inderøy Slakteri Fennikelsalami 250 g

Klassisk salami av svin som er smaksatt med fennikel og produsert på Inderøy i Trøndelag. Spekepølsen har en tydelig kjøttstruktur og er røkt på bøkeflis. Inderøy Slakteri forvalter mattradisjoner på Inderøy og de er mest kjent som kompromissløs produsent av Inderøysodd, og har i tillegg produsert kvalitetsprodukter innen spekemat og pølser gjennom tre generasjoner. De benytter kun norske kjøttråvarer og produktet er merket med Nyt Norge. Produktet er pakket i beskyttende atmosfære og har ikke-spiselig ytterlag. Fennikelsalamien er nykommeren som smaker godt på et spekefat, på pizza, som pålegg eller snacks. Tempereres før servering.

Produktnummer: 501803
Lagerbeholdning:
Inderøy Slakteri Stabbursmorr 260 g

Klassisk spekepølse av svin og storfe fra Inderøy i Trøndelag. Stabbursmorren har en mild kryddersmak og er røkt på bøkeflis. Den er uforandret siden grunnlegger Jonas Pedersen skapte den på 1930-tallet. Inderøy Slakteri forvalter mattradisjoner på Inderøy og de er mest kjent som kompromissløs produsent av Inderøysodd, og har i tillegg produsert kvalitetsprodukter innen spekemat og pølser gjennom tre generasjoner. De benytter kun norske kjøttråvarer og produktet er merket med Nyt Norge. Produktet er pakket i beskyttende atmosfære og har spiselig ytterlag. Stabbursmorren smaker godt på et spekefat, som pålegg eller snacks og ypperlig som tilbehør til rømmegrøt eller risengrynsgrøt. Tempereres før servering.

Produktnummer: 501800
Lagerbeholdning:
Inderøy Slakteri Straumpølse 250 g

Spekepølse av svin og storfe fra Inderøy i Trøndelag. Straumpølsen har en tydelig kjøttstruktur og er røkt på bøkeflis og har blitt kåret til Norges beste spekepølse. Inderøy Slakteri forvalter mattradisjoner på Inderøy og de er mest kjent som kompromissløs produsent av Inderøysodd, og har i tillegg produsert kvalitetsprodukter innen spekemat og pølser gjennom tre generasjoner. De benytter kun norske kjøttråvarer og produktet er merket med Nyt Norge. Produktet er pakket i beskyttende atmosfære og har spiselig ytterlag. Straumpølsen passer godt på et spekefat, som pålegg eller snacks. Med sitt klassiske smaksbilde passer den også perfekt sammen med andre smaker på et tapasbord. Tempereres før servering.

Produktnummer: 501801
Lagerbeholdning:

Inderøy Slakteri

Inderøy Slakteri manages food traditions from the historical cultural landscape of Inderøy in Trøndelag. They have received honorary awards for long and good service in preserving important traditions and promoting quality. They have made quality products in cured meats and sausages for three generations. The Stabbursmorren has remained unchanged since founder Jonas Pedersen created it in the 1930s. They only use Norwegian meat ingredients and the products are labeled Nyt Norge.

JADARR fiskesaus 250 ml

Jadarr fiskesaus er en konsentrert smaksforsterker rik på umami, laget av naturlige norske råvarer, produsert på Jæren. Fiskesausen er laget av villfanget norsk sild og havsalt, er naturlig fermentert i 11 måneder, som gir en kompleks smak og unik aroma. Sausen er ideell til pasta, gryteretter, fisk, kjøtt og grønnsaker. Pensle eller bruk som base i sauser, marinader eller dressinger. Jadarr fiskesaus er et kulinarisk samarbeid mellom stjernekokk Kjartan Skjelde og matforsker Trung Nguyen, der Norge møter Vietnam. Det unike korkdesignet gjør det enkelt å dosere for å oppnå ønsket smaksnivå. Oppbevares i kjøleskap etter åpning for best kvalitet.

Produktnummer: 830000
Lagerbeholdning:

JADARR

Jadarr Norwegian fish sauce is a concentrated flavor enhancer rich in umami, made from natural Norwegian ingredients, produced in Jæren. The fish sauce is made from wild-caught Norwegian herring and sea salt, is naturally fermented for 11 months, which gives it a complex flavor and unique aroma. The sauce is ideal for pasta, stews, fish, meat and vegetables. Brush or use as a base in sauces, marinades or dressings. Jadarr fish sauce is a culinary collaboration between master chef Kjartan Skjelde and food scientist Trung Nguyen, where Norway meets Vietnam. The unique cork design makes it easy to dose to achieve the desired level of flavor. Store in the refrigerator after opening for best quality.

Myrdal IBEX 250 g

IBEX er en halvfast ost på pasteurisert ku- og geitemelk fra Myrdal gård, modnet i minimum 7 måneder. IBEX betyr fjellgeit på latinsk og en blanding av ostene Fjellost og Geitost, også fra Myrdal. IBEX har en noe kremet konsistens der du kan kjenne krystaller etter hvert som osten modnes.

Produktnummer: 901451
Lagerbeholdning:

Myrdal

Myrdal farm is located in the island municipality of Tysnes in Hordaland. The farm is run by Jasper and Nynke Van Schaik, who moved from the Netherlands and settled in Norway in 2013. The farm has about 40 goats, and they currently make about 10 different types of cheese, mainly from goat's milk, but also Fjellost from cow's milk. The white goat's cheeses are also available flavored with wild garlic, truffle seaweed, pepper, caraway, honey clover and Italian spices. Jasper and Nynke are very committed to producing healthy and nutritious food in an animal-friendly and sustainable way, and this is a big part of the farm. 

Orkladal Ysteri Høvding Sverre Lagret ca 200 g

Høvding Sverre Lagret fra Orkladal Ysteri er ystet som en sveitsisk tilsiter, modnet 6-12 måneder. Osten er en pasteurisert, halvfast kittmodnet ost av kumelk. Den er myk, smidig og med litt hullsetting. Smaken kan oppleves kremet, søt, rund, fyldig, balansert og nøtteaktig med god ettersmak. Osten nytes temperert sammen med brød og knekkebrød, til gratinering, pizza og ostefatet.

Produktnummer: 901156
Lagerbeholdning:

Orkladal Ysteri

Orkladal ysteri is located in Råbygda, Gjølme in Orkland municipality in Trøndelag. Merethe Landrø started producing cheese in 2004. 10 different types of cheese are made from cow's milk in the cheese factory, with a main emphasis on soft and hard red cheeses, which are located next door to the Meland and Skjenald joint venture. Orkladal ysteri has received many awards both nationally and internationally. There were six medals in the Cheese World Cup in 2023, two silver and four bronze.

Snertingdal Godbiten ca 150 g

Norskprodusert blåmuggost fra Snertingdal, ystet på pasteurisert kumelk, geitemelk og fløte.

Produktnummer: 901479
Lagerbeholdning:

Snertingdal

Snertingdal Ysteri is a cheese factory with long traditions. It started in 1914, but today's buildings were built in 1919. The cheese factory was a gathering point in the village and a workplace for many, where several local farms supplied milk for cheese production. Brown, white and blue cheeses were produced. Normanna Jarl cheese, a firm blue cheese, became a trademark in the production early on. It stood out clearly with a Viking or Jarl in the logo. The cheese factory moved operations to Gjøvik in 1976, when the premises in Snertingdal were converted into a tractor workshop. From 1985 to 2018 the premises were empty. The current owner of Snertingdal Ysteri, Torill Sogn Haug, was responsible for an extensive restoration during that period. In 2020, Torill, together with Ketil Kjenseth and Knut Torgeir Blystad, started production in the cheese factory. Today, several types of cheese are produced from cow's and goat's milk, varieties of hard yellow cheese with and without added spices, and two blue cheeses. They also have their own sales outlet next to the cheese factory, Snertingdal cafe- og osteutsalg, which is a popular addition to the village.

Valdres ost Bufar 320 g

Prisvinnende, lagret fastost, ystet på stølsmelk fra Valdres. Ystet i sommerhalvåret av stølsmelk fra kyr som går på fjellbeite og modnet i minst 12 måneder. Bufar er en fet gulost med en fyldig, rund smak. Osten har en herlig blanding av salte, søte og nøtteaktige noter med mild melkefriskhet. Bufar egner seg svært godt til smørbrød og sandwicher, kan rives og brukes til gratinering da den har gode smelteegenskaper, eller skjæres i terninger som snacks. Bufar har fått navnet sitt fra en gammel tradisjon der kyrene ble hentet hjem fra stølen på bufardagen. Bufar ble premiert med gull under World Cheese Awards i 2018 og 2022, og fikk 3 stjerner i verdens største matkonkurranse, Great Taste Awards i 2021, der den også ble nominert til Golden Fork.

Produktnummer: 901405
Lagerbeholdning:

Valdres ost

Wangensten started Valdres Ost AS in the spring of 2011 and sales began in November of the same year. Valdres cheese is produced from cow's milk from selected farms in the area, and the cheeses are aged for a minimum of 3 months. Valdresmeieriet currently produces several types of cheese with and without spices and in different aging stages. Valdres cheese is aged for a minimum of 4 months.

Utsolgt
Ystepikene trippel Jærsk i eske 125 g

En ekstra kremet hvitmuggost tilsatt ekstra fløte ystet på pasteurisert melk fra egne kyr. Osten blir fløyelsmyk med alderen.

Produktnummer: 901352
Lagerbeholdning:

Ystepikene

Under a magnificent sky, by green fields in Jæren, Ystepikene runs its own cheese factory in Varhaug. The farm has been in the family's ownership for 100 years, and here we make great cheeses made from our own milk.

Ystepikene was formed with the origins of the family farm run by Jon and Siri. Ystepikene is Siri and her daughters with the help of several employees. The goal is to make cheeses that are easy to like while hoping to tempt with some exciting flavors.