Til toppen

Cheddar engelsk skivet 1 kg

Produktnummer: 906626-fpak
Lagerbeholdning:

Gul Cheddar i skiver som passer utmerket både på brødskiven og på hamburgeren.

Cheddar er en av de mest kjente ostene fra England. Fremstillingen begynte tidlig på 1500-tallet i byen Cheddar i Somerset. De utviklet en helt spesiell ysteteknikk(«Cheddering»), som resulterte i en av verdens mest kjente og utbredte oster.
Smak
Engelsk Cheddar har en tett ostemasse uten hullsetting og en ren, aromatisk og syrlig smak. Modningen foregår langsomt og en ost kan ligge ett år eller mer for å få den rette smaken.
Bruksområder
Engelsk Cheddar spises ofte som den er, men ostens gode smelteegenskaper gjør den svært velegnet til varme retter fordi den ikke «tråder» seg. En klassisk cheeseburger er laget med en tykk og god skive Cheddar. I revet tilstand er den også fin til gratinering, eller man kan servere den som den som små kanapeer, sammen med f.eks. blå druer.
Spesifikasjoner
Antall F-pak i D-pak 4
Gtin D-pak 5021294102985
Gtin F-pak 5021294102978
EPD nummer 1471911
Pakningsenhet 1000 Gram
Drenet vekt 0.000
Varemerke Singletons
Sesong Nei
Opprinnelsesland Storbritannia
Opphavssted Storbritannia
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 2 °C.
Max.temp 5 °C.
Tilleggsinfo pakket i beskyttende atmosfære.
Energi (KJ) 1767
Energi (KCal) 427
Fett (g) 36.6
Mettede fettsyrer (g) 25.4
Karbohydrater (g) 1
Sukkerarter (g) 0.1
Kostfiber (g) 0
Protein (g) 23.3
Salt (g) 1.53
Bruksområder Engelsk Cheddar spises ofte som den er, men ostens gode smelteegenskaper gjør den svært velegnet til varme retter fordi den ikke «tråder» seg. En klassisk cheeseburger er laget med en tykk og god skive Cheddar. I revet tilstand er den også fin til gratinering, eller man kan servere den som den som små kanapeer, sammen med f.eks. blå druer.
Smak Engelsk Cheddar har en tett ostemasse uten hullsetting og en ren, aromatisk og syrlig smak. Modningen foregår langsomt og en ost kan ligge ett år eller mer for å få den rette smaken.
Ingredienser Pasteurisert kumelk, salt, mikrobiell løpe, syrekultur, fargestoff: annatto E160b.
Ku Ja
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Fasthet 3
Skarphet 4
Fyldighet 3
Gluten Fri for
Bygg Fri for
Havre Fri for
Hvete Fri for
Rug Fri for
Lupiner Fri for
Spelthvete Fri for
Khorasanhvete Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Inneholder
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Kosher Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Ja
Pakningsstørrelse 1000.0 gram
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned

Mozzarella blokk 1 kg

En fastere mozzarellatype, perfekt til pizza og andre varme retter, lett og rive
907188-fpak
 
199,00 per kg

Caputo hvetemel tipo 00 1 kg

Ekstra finmalt italiensk mel, perfekt til fine bakverk.
130156-fpak
 
39,00 per kg

Caputo durum hvetemel semola 1 kg

Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.
130157-fpak
 
47,10 per kg

Michi kylling 4x80 g

Nudler med tilhørende kyllingkrydder og oljeblanding.
830305-fpak
 
99,69 per kg