Mel og pizzamel
Ønsker du å fylle hjemmet ditt med duften av hjemmelaget pizza, pasta, brød eller luftig bakverk? Vi har en rekke spesialmel fra Italia som gir deg autentisk og vellykket bakst.
Pizzamel til hjemmelaget pizzabunn
Hos oss finner du pizzamelet for å lage den perfekte italienske pizzabunnen. Vi anbefaler både Caputo hvetemel tipo 00, Caputo pizzamel 00, eller Dallari hvetemel tipo-0 når du skal lage pizza. Disse tåler hevetid opp til 24 timer- Går du for en langtidshevet bunn kan du gjerne prøve Caputo Nuvola som tåler opp til 48 timer heving. Mel av tipo 0 eller 00 har en pudderaktig konsistens og er egnet for å tåle både lang hevetid og de høye temperaturene en italiensk pizza skal stekes på.
Mel til hjemmelaget pasta
Skal du lage pasta fra bunnen av, har Dallari et godt mel for dette. Dette melet er også et tipo 00-mel, som gir enormt gode bakeegenskaper. Melet kan også brukes til foccacia, ciabatta og annet bakverk som skal ha en luftig og lett konsistens.