Skip to main content
Til toppen
Glutenfri tiramisu

Glutenfri tiramisu

Vicenzovo fingerkjeks er nå tilgjengelige i en glutenfri versjon! Det betyr at enda flere kan glede seg over den delikate smaken og de luftige teksturen. Hva kunne være en bedre anledning enn denne for å friske opp den klassiske tiramisuen? Endelig kan italienernes favorittdessert nytes av alle, uavhengig av eventuelle glutenintoleranser. Her er oppskriften på klassisk tiramisu, tilpasset de glutenfrie kjeksene:

Til en tiramisu trenger du:

  • 250 g glutenfrie fingerkjeks
  • 250 g mascarpone
  • 3 egg
  • 60 g sukker
  • 2,5 dl kaffe
  • 2 ss søt marsala (valgfritt)
  • 20 g bakekakao

Slik gjør du:

  1. Skill eggene i to separate boller. Pisk sukker og eggplommer til det får en kremaktig konsistens.
  2. Rør mascarponen glatt og fold inn eggeplommene. Stivpisk eggehvitene og vend dem forsiktig inn i mascarponeblandingen.
  3. Bland kaffe (og eventuelt marsala) i en dyp skål. Dypp fingerkjeksene raskt i kaffen og fordel dem utover et fat eller i porsjonsglass.
  4. Topp med havlparten av kremen. Fordel resten av fingerkjeksen og til slutt resten av kremen over.
  5. Dryss kaken med kakaopulver og sett den kaldt frem til servering.

Tips: Hvis kaken skal serveres til barn kan du bytte ut kaffen med melk eller sjokolademelk. Du kan også prøve denne oppskriften på tiramisu med jordbær.

Visning
Vicenzi fingerkjeks glutenfri 125 g

Klassisk italienske glutenfrie fingerkjeks og mest kjent som en av hovedingrediensene til den berømte italienske desserten Tiramisu.

Produktnummer: 341195
Lagerbeholdning:
448,00 pr kg
Mascarpone 250 g

Berømt italiensk ferskost, perfekt til tiramisu og andre desserter.

Produktnummer: 905101
Lagerbeholdning:
288,00 pr kg
Lenker
Min side