Til toppen
Hjemmelaget pizza med italiensk pizzamel

Hjemmelaget pizza med italiensk pizzamel

Er amerikansk eller italiensk pizza din favoritt? Napolitansk bunn? Hjemmelaget bunn eller en ferdig, italiensk surdeigsbunn? Tomatsaus eller hvit saus? Topper du med salami, Parma-skinke, tunfisk eller noe annet godt? Valgene er mange og det er lov å ha flere favoritter. Her inne på siden ønsker vi å vise frem et utvalg av våre pizza-produkter og gi inspirasjon!

Pizzaentusiasten, René Munthe Eik, gjennom sin blogg, pizzamani.no, delt masse tips om bruk av mel og topping til pizza. Klikk deg gjerne inn på siden hans, bli bedre kjent med René og hans lidenskap for pizza, gode råvarer og tilberedningsmetoder! 

I denne guiden ønsker vi å inspirere til gode pizzabunner og hva du kan toppe denne italienske favoritten med. Håper du liker det du ser!

Hjemmelaget pizza – den perfekte lørdagsmaten

Det trenger verken være vanskelig eller tidkrevende å lage hjemmelaget pizza. Med de riktige råvarene kan man lage hjemmelaget italiensk pizza på få m ...

Når pizza blir en lidenskap

Pizza og pizzadeig er for noen oppskrifter man rutinemessig følger hver lørdag, toppet med det samme fyllet. For andre er det en lidenskap. Møt René M ...

Pizza slik italienerne gjør det

Spør noen hvem som lager den beste pizzaen vil svaret runge ut i unison – det er italienerne! Landet som oppfant retten har i årevis perfeksjonert båd ...