Skip to main content
Til toppen
Pull apart bread med Brie de Paris

Brød fylt med brie, ferskenmarinade, frisk rosmarin og mandler.

Pull apart bread med Brie de Paris

1 brød 6-8 pers

  • 1 stor landbrød
  • 1 stk Brie de Paris
  • 50 g meierismør, romtemperert
  • 2 glass CanBech marmelade m/fersken
  • 4 stilker rosmarin
  • 50 g Blue Diamond skivede mandler

Slik gjør du:

1. Forvarm stekeovnen til 180 °C.

2. Lag dype snitt i brødet på tvers, halvveis ned på brødet, snitt deretter på langs.

3. Fyll sprekkene med smør, Brie de Paris, ferskenmarmelade og litt frisk rosmarin. Legg brødet på bakepapirkledd stekebrett.

4. Dryss over mandler og stek på midterste rille, til osten er godt smeltet ned i brødet. Serveres straks.

Tips:

Varier gjerne med andre typer syltetøy og nøtter. Landbrød kan erstattes med rundstykker eller små baguetter.

Er du mer glad i salt enn søtt? Fyll brødet med pesto, bacon eller Serranoskinke og masse deilig Brie de Paris

Lenker
Min side