Skip to main content
Til toppen
Krepsetaco med skjell av Västerbottensost

En skål med krepserøre og en tallerken med tacoskjell av Västerbottensost fylt med krepserøre og salat.

Krepsetaco med skjell av Västerbottensost

Ca 8 tacoskjell

  • 8 kreps
  • 150 g Västerbottensost
  • 1 syrlig eple
  • 1 agurk
  • 2 ss creme fraiche
  • 2 ss majones
  • dill, ev. gressløk
  • noen salatblader (valgfri salat)
  • 2 ts sambal oelek
  • salt og pepper

Slik gjør du:

Tacoskjell av Västerbottensost

  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Legg revet Västerbottensost i små hauger, ca 1 toppet spiseskje, på en plate med bakepapir med god  avstand mellom. Stekes midt i ovnen i ca 5 minuter til de har smeltet utover og fått litt farge. La de kjøle ned på platen, men ikke stivne.
  3. Legg de avkjølte flakene over håndtaket på for eksempel en stekpanne, så de får formen som et tacoskjell og la dem stivne.

Krepserøre

  1. Hakk gressløkk og kutt eplet i terninger, agurk og kreps i små biter.
  2. Blandes med creme fraiche, majones og sambal oelek. Smak til med salt og pepper.
  3. Fyll tacoskjellene med litt hakket salat, krepserøre og topp med litt dill. Server og nyt!
Visning
Conimex sambal oelek 200 g

Sambal er laget av fersk, malt chilipepper, har en karakteristisk krydret smak og hører til i alle indonesiske retter.

Produktnummer: 820747
Lagerbeholdning:
325,00 pr l
Stonewall Kitchen majones farmhouse 291 g

Amerikansk majones.

Produktnummer: 384116
Lagerbeholdning:
477,66 pr kg
Västerbottensost revet 150 g

Västerbottensost er en svensk stolthet laget på pasteurisert kumelk. Den har tradisjoner som strekker seg tilbake til slutten av 1800-tallet.

Produktnummer: 906525
Lagerbeholdning:
520,00 pr kg
Lenker
Min side