Skip to main content
Til toppen
Greske kjøttboller

Greske kjøttboller med oliven og fetaost på en oransje tallerken.

Greske kjøttboller

4 porsjoner

  • 200 g oliven med ost
  • 800 g kjøttdeig
  • 1 stk løk
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ts salt

Tilbehør

  • Tzatziki
  • Frisk salat
  • Poteter

Slik gjør du:

  1. Finhakk løken og legg det i en bolle sammen med kjøttdeigen.
  2. Hakk oliven og ost grovt. Bland olivenblandingen i kjøttdeigen og elt til en smidig konsistens. Bland inn salt og pepper.
  3. Fukt hendene i kaldt vann og rull boller som stekes på medium varme til de er gyllenbrune.
  4. Serveres med stekte poteter, en frisk salat og tzatziki.
Visning
Utsolgt
(Utgått) Ridderheims oliven con queso 200 g

Oliven fylt med urte- og hvitløkost.

Produktnummer: 961236
Lagerbeholdning:
305,00 pr kg
Lenker
Min side