Skip to main content
Til toppen
Tagliatelle med salsiccia og sopp

Tagliatelle med salsiccia og sopp

Rask og enkel middag lager du med fersk tagliatelle fra Bertagni, små kjøttboller av rå italiensk pølse (salsiccia) og stekt sopp.

Til to porsjoner trenger du:

  • 300 g tagliatelle
  • 4 stk aromasopp
  • 150 g rå salsiccia
  • 1 fedd hvitløk, grovhakket
  • Revet parmesan
  • Ekstra virgin olivenolje
  • 1 dl kokevann fra pasta
  • Fersk basilikum eller persille, finhakket

Slik gjør du:

  1. Rens og vask aromasopp og kutt i skiver.
  2. Ha litt olivenoje i en stor stekepanne og varm opp. Stek soppen til den har fått litt farge. Ha i hvitløk og salsciccia i biter og stek til pølsen er brunet.
  3. I mellomtiden koker du opp en kjele med saltet vann og koker deretter tagliatellen etter anvisning på pakken. 
  4. Ta vare på litt av kokevannet og ha tagliatellen i stekepannen med sopp og pølse. Hell over kokevannet og bland godt. Smak til med salt og pepper.
  5. Server med rikelig revet parmesanost og hakkede urter.
Visning
Bertagni tagliatelle 300 g

Fersk italiensk tagliatelle, laget på eggpasta av ypperste kvalitet. Pakket i nøster som er klare til å tilberedes, og har dyp gulfarge og fyldig smak.

Produktnummer: 263650
Lagerbeholdning:
119,97 pr kg
Salsiccia Toscana 300 g

Italiensk fersk/rå pølse som kan brukes i pastaretter, grilling eller andre middagsretter.

Produktnummer: 501228
Lagerbeholdning:
540,00 pr kg
Parmigiano Reggiano trekant 12 mnd DOP 150 g

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.

Produktnummer: 907588
Lagerbeholdning:
556,67 pr kg
Lenker
Min side