![Blings med leverpostei, rabarbra- og rødløkkompott](https://res.cloudinary.com/oluflorentzenas/image/upload/c_limit,d_Bilde_kommer.png,f_auto,h_1200,q_auto,w_1200/v1615643994/s_cp-2000357_default_1)
Tre brødskiver med leverpostei og rabarbara- og rødløkskompott på en trefjøl.
Blings med leverpostei, rabarbra- og rødløkkompott
En smakfull blings på 1-2-3! Perfekt når du er i farta, eller plutselig får gjester.
4 porsjoner
- 8 skiver brød
- 200 g god leverpostei eller patè
- 4 ss Heimstølen rabarbra med syltet rødløk
- salt og pepper
- småbladsalat
Slik gjør du:
- Smør brødet med smør eller olivenolje på begge sider.
- Toast brødet i stekepannen eller i stekovnen på 180 grader i noen minutter.
- Smør godt med rillete av and eller leverpostei på brødet, og la skivene få et minutt i ovnen under varm grill umiddelbart før servering.
- Dander med frisk bladsalat og rabarbra- og rødløk kompotten som topping.