![](https://res.cloudinary.com/oluflorentzenas/image/upload/d_Bilde_kommer.png,f_auto,q_auto/v1674645592/g_fCF1bUIV_fCF1bUIV_1)
Inderøy Slakteri
Inderøy Slakteri forvalter mattradisjoner fra det historiske kulturlandskapet på Inderøy i Trøndelag. De har mottatt fra Stiftelsen Norsk Mat, en hederspris for lang og god tjeneste med å ta vare på viktige tradisjoner og fremme kvalitet. Produsenten er mest kjent som kompromissløs produsent av Inderøysodd, og har i tillegg produsert kvalitetsprodukter innen spekemat og pølser gjennom tre generasjoner. Stabbursmorren har vært uforandret siden vår grunnlegger Jonas Pedersen skapte den på 1930-tallet. De benytter kun norske kjøttråvarer og produktet er merket med Nyt Norge. Produktet er pakket i beskyttende atmosfære og har spiselig ytterlag.