![Jordbær- og parmesansalat med balsamicosirup](https://res.cloudinary.com/oluflorentzenas/image/upload/c_limit,d_Bilde_kommer.png,f_auto,h_1200,q_auto,w_1200/v1615644463/s_cp-2000339_default_1)
En skål med oppskjærte jordbær og fersken toppet med revet parmesan og brønnkarse.
Jordbær- og parmesansalat med balsamicosirup
4 porsjoner
- 2 dl Fedrezoni balsamico sølv
- 1 dl sukker
- 1 kurv friske jordbær
- 2 fersken
- 100 g Parmigiano Reggiano stick
- Bønnekarse eller spirer
Slik gjør du:
1. Kok balsamico og sukker til sukkeret er løst opp og balsamicoen begynner åtykne. Avkjøl.
2. Del jordbærene i 2 eller 4. Ha jordbærene i en bolle sammen medbalsamicosirupen.
3. Riv Parmigiano Reggiano over jordbærene og strø over brønnkarse før servering.