Kjøttsaus med soltørkede tomater og oliven
4 porsjoner
- 1 løk
- 400 g kjøttdeig
- 1 hvitløksfed
- 160 g soltørket tomat
- 400 g Mutti knuste tomater
- 1 dl vann
- 2 ss Mutti tomatpuré
- 1 laurbærblad
- 110 g grønne oliven
- salt og grovmalt pepper
Slik gjør du:
- Brun løken lett i litt olivenolje. Ha i kjøttdeig og hvitløk.
- Hakk de soltørkede tomatene og rør det sammen med kjøttdeigen.
- Tilsett tomatpuré, bland godt sammen og la det frese i noen minutter.
- Ha i knuste tomater, 1 dl vann i boksen og hell vannet i kjøttdeigblandingen.
- Legg laurbærblad i gryta og la det småkoke med lokk i ca. 15 minutter.
- Ha i oliven rett før servering. Smak til med salt og pepper.
- Serveres med tagliatelle.