![Greske kjøttboller](https://res.cloudinary.com/oluflorentzenas/image/upload/c_limit,d_Bilde_kommer.png,f_auto,h_1200,q_auto,w_1200/v1678885841/s_cp-2000300_default_1)
Greske kjøttboller med oliven og fetaost på en oransje tallerken.
Greske kjøttboller
4 porsjoner
- 200 g oliven med ost
- 800 g kjøttdeig
- 1 stk løk
- 0,5 ts pepper
- 2 ts salt
Tilbehør
- Tzatziki
- Frisk salat
- Poteter
Slik gjør du:
- Finhakk løken og legg det i en bolle sammen med kjøttdeigen.
- Hakk oliven og ost grovt. Bland olivenblandingen i kjøttdeigen og elt til en smidig konsistens. Bland inn salt og pepper.
- Fukt hendene i kaldt vann og rull boller som stekes på medium varme til de er gyllenbrune.
- Serveres med stekte poteter, en frisk salat og tzatziki.