To top

Inderøy Slakteri

Inderøy Slakteri forvalter mattradisjoner fra det historiske kulturlandskapet på Inderøy i Trøndelag. De har mottatt fra Stiftelsen Norsk Mat, en hederspris for lang og god tjeneste med å ta vare på viktige tradisjoner og fremme kvalitet. Produsenten er mest kjent som kompromissløs produsent av Inderøysodd, og har i tillegg produsert kvalitetsprodukter innen spekemat og pølser gjennom tre generasjoner. Stabbursmorren har vært uforandret siden vår grunnlegger Jonas Pedersen skapte den på 1930-tallet. De benytter kun norske kjøttråvarer og produktet er merket med Nyt Norge. Produktet er pakket i beskyttende atmosfære og har spiselig ytterlag.

Les mer om Inderøy Slakteri på dere hjemmeside.

Display: List Grid
Sort Name (a > z)
New
Kjølevare

Inderøy Slakteri Elgsalami 250 g

Salami av elg, svin og storfe fra Inderøy i Trøndelag. Elgsalamien er smaksforsterket med tradisjonelt viltkrydder og er røkt på bøkeflis.
501802
New
Kjølevare

Inderøy Slakteri Fennikelsalami 250 g

Klassisk salami av svin som er smaksatt med fennikel og produsert på Inderøy i Trøndelag. Spekepølsen har en tydelig kjøttstruktur og er røkt på bøkeflis.
501803
New
Kjølevare

Inderøy Slakteri Stabbursmorr 260 g

Klassisk spekepølse av svin og storfe fra Inderøy i Trøndelag. Stabbursmorren har en mild kryddersmak og er røkt på bøkeflis.
501800
New
Kjølevare

Inderøy Slakteri Straumpølse 250 g

Spekepølse av svin og storfe fra Inderøy i Trøndelag. Straumpølsen har en tydelig kjøttstruktur og er røkt på bøkeflis.
501801