Store fastoster
Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg å finne frem til dine favoritter! Derfor har vi valgt å dele våre oster inn i små og store oster. De store ostene er oster fra 1 kg og oppover, ypperlig for deg som skal handle inn til en restaurant, til et hotell eller større arrangementer.
Norsk lagret, halvfast ost laget av pasteurisert geitemelk fra Hallingdal, produsert av Prestholt Geitost i Hol Ysteri. Leirgrøv er lagret mellom 4-9 måneder, har en mild og behagelig smak av geitemelk, hasselnøtter og karamell med en tilnærmet hvit, lys gul ostemasse. Osten har fått flere utmerkelser de siste årene, både nasjonalt og internasjonalt.
Norsk vellagret, halvfast ost laget av pasteurisert stølsmelk av geit fra Hallingdal, produsert av Prestholt Geitost i Hol Ysteri. Leirgrøv av stølsmjølk er lagret fra 12-24 måneder og har en mild og behagelig smak av geit, hasselnøtter, søt karamell og komplimenterende syrlighet. Tilnærmet hvit, lys gul ostemasse med tydelige krystaller, med en myk og kremet konsistens. Osten har fått flere utmerkelser de siste årene, både nasjonalt og internasjonalt.
En smakfull søt og kraftig ekte brunost med smidig konsistens fra Sæterstad gård i Nordland. Passer godt på brødskiven, knekkebrødet eller på vaffelen. Bruk den også til å smaksette en viltsaus eller viltgryte.
Prisvinnende, lagret fastost, ystet på stølsmelk fra Valdres.
Norsk fastost fra Myrdal gård, laget av pasteurisert geitemelk.
Norsk fastost fra Myrdal gård, laget av pasteurisert geitemelk og lagret i minimum ni måneder.
Norsk fastost fra Myrdal gård, laget av pasteurisert geitemelk og smaksatt med trøffel.
Norsk fastost fra Myrdal gård, laget av pasteurisert geitemelk og smaksatt med ramsløk.
Norsk fastost fra Myrdal gård, laget av pasteurisert kumelk og lagret i minimum 9 måneder.
IBEX er en halvfast ost på pasteurisert ku- og geitemelk fra Myrdal gård, modnet i minimum 7 måneder. IBEX betyr fjellgeit på latinsk og en blanding av ostene Fjellost og Geitost, også fra Myrdal. IBEX har en noe kremet konsistens der du kan kjenne krystaller etter hvert som osten modnes.
Norskprodusert tradisjonsrik nøkkelost fra Snertingdal, ystet på pasteurisert kumelk.
Norskprodusert gulost fra Snertingdal, ystet på pasteurisert kumelk.