1. Krydre torskefilet med salt og pepper.
2. Fres finhakket sjalottløk, fennikel, litt stangselleri og et par kvister estragon i en kjele.
3. Tilsett ris, og la den frese under omrøring i ca 2 minutter. Tilsett hvitvin og kok under omrøring til vinen er kokt inn i risen.
4. Spe fiskebuljong over risottorisen med en øse og rør til det er kokt inn. Forsett slik med resten av buljongen. Risottoen er ferdig etter 12-15 minutter når risen er myk, med en fast kjerne.
5. Rett før risottoen er klar for tilsetting av parmesan tilsettes et par spiseskjeer rødbet kompott.
6. Stek fisken i panne med litt smør. Ha skinnsiden ned og lokk over, den er ferdig når den flaker seg.
7. Server risottoen med skrei ved siden av eller flaket på toppen. Pynt med litt karse eller spirer om du ønsker.
Kjølevare
Denne varen er en kjølevare. Vi tilfredstiller alle krav om matsikkerhet og du kan være trygg på at varen blir forsvarlig behandlet hele veien hjem til deg!
Vare med variabel vekt
Produktet varierer i vekt og størrelse. Enhetsprisen er utregnet fra en reservasjonsvekt som er noe høyere enn ca. vekt i varebeskrivelse. Pris per kg er den reelle kiloprisen på varen som du vil bli belastet når varen veies. Prisen blir justert basert på faktisk vekt på utsendingsdagen.
Du betaler aldri for mer enn det du får :)
Les mer om produkter med vektvariabel vekt her.
Kan ikke sendes, må hentes i Vestby.
Denne varen må hentes på vårt hentested i Vestby.
Noen av våre varer er for store, for skjøre eller er av andre årsaker uegnet for å sendes hjem til privatkunder. Vi ønsker likevel å kunne tilby våre kunder muligheten til å kjøpe disse varene hvis man har mulighet for å hente varen på vårt lager i Vestby. Handlekurver som inneholder en av disse varene vil begrense tilegnelige fraktalternativer til kun Hentested: Oluf Lorentzen, Toveien 22, 1540 Vestby.
Hvis du ønsker ordren sendt hjem må du fjerne varen med symbolet for hentevare Vestby.