Til toppen

Lofoten Seaweed

Lofoten Seaweed ble etablert i 2016 og er bygget på arven fra to ulike kulturer med hjerte for sjømat; Nord-Norge møter Japan. Angelita er vokst opp som fiskerdatter på Napp i Lofoten, mens Tamara kommer fra New Zealand, der hennes japanske mor serverte tang og tare til de fleste måltidene under oppveksten. Angelita og Tamara møttes under masterstudiet i fysioterapi i Australia i 2006 og fant fort ut at de hadde felles interesser for mat, hav og helse. I dag er de forretningspartnere, gründere og kvinnebedrift. De høster tare i en av verdens sterkeste tidevannsstrømmer, Nappsstraumen og har utviklet en serie med tang- og tareprodukter som har fått plass i spesialbutikker nasjonalt og internasjonalt. De har levert produktene sine til Michelin-restauranter og Bocuse d’Or-finalister. Lofoten Seaweed har vunnet internasjonale designpriser, fått 3. plass i Arktisk verdiskapning, kåret til Årets matabassadør i Lofoten, samt kåret til Årets Gründer av Norges Vel i 2020.

Sorter Anbefalte
Nyhet

Lofoten Seaweed Umami 40 g

Norsk økologisk tare og tørrfiskblanding fra i Lofoten.
514160
Nyhet

Lofoten Seaweed tareblanding ØKO 40 g

Norsk økologisk håndhøstet tareblanding fra Napp i Lofoten.
514157
Nyhet

Lofoten Seaweed røkt taresalt ØKO 60 g

Norsk røkt økologisk taresalt fra Napp i Lofoten.
514159
Nyhet

Lofoten Seaweed havsalt med tare ØKO 60 g

Norsk økologisk havsalt med tareflak fra Napp i Lofoten.
514158
Nyhet

Lofoten Seaweed gavepakning 3-pk ØKO 60 g

Gavepakning med varianter av norsk tang og havsalt.
514162