Til toppen

# Villsvin terrin m/tyttebær 65 g

Varenummer: 451053
EPD nummer: 2137586
F-pak i D-pak: 20
Fra:

Fransk villsvin terrin med tyttebær passer utmerket som forrett eller kanepè

Les Ducs De Gascogne holder til i Gers som ligger i Midi-Pyrénées, sydvest i Frankrike. Firmaet ble startet opp av Gabriel Dubarry i 1953 og er fortsatt i familiens eie. Denne produsenten lager i hovedsak patéer av and og gås, samt annet vilt. Innovasjon er kjernen i deres virksomhet, da de kombinerer tradisjonelle oppskrifter med trender i øyeblikket.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Oppbevares tørt og kjølig. Oppbevares i kjøleskap etter åpning, og brukes innen kort tid.
Tilleggsinfo Serveres avkjølt.
Energi (KJ) 1577.000 KJ
Energi (KCal) 382.000 KCal
Fett 36.000 g
Mettet fett 14.000
Karbohydrater 1.800 g
Sukkerarter 0.400
Protein 12.200 g
Kostfiber 0.000
Salt 1.700
Gtin D-pak 23382562700194
Gtin F-pak 3382562700190
Opphavssted Frankrike
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Villsvin terrin med tyttebær passer fint til forretter, kanapéer og koldtbord.
Smak Villsvinkjøtt har noe kraftigere smak enn svinekjøtt. Dette gjør at patèen har mer smak enn om den kun hadde vært basert på svinekjøtt.
Antall F-pak i D-pak 20
Standard pakningsenhet 65 Gram
EPD nummer 2137586
Ingredienser Villsvinkjøtt 25%, svinefett, svinekjøtt, svinehals, svinelever, tyttebær 3%, salt, Armagnac, sjalottløk, krydder.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25 °C.
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned
Dokumentliste
Legg i liste for å generere flere dokumenter på en gang.
Legg i liste