Til toppen

Vegetar tortillawrap

Vegetar tortillawrap

Slik gjør du:

1. Forvarm ovnen på 180 grader. Pensle grønnsakene med olivenolje, krydre med salt og pepper. Stek de i 3-4 minutter på hver side, eller til de er møre.

2. Til dippen tar du en en pakke Violife kremet orginal, agurk, dill, mynte og olivenolje, bland godt. Smak til med salt og pepper.

3. Varm tortillaene litt i microovnen.

4. Smør dipp på tortillaen og fyll den med grønnsaker, rull den sammen og spis!

4 porsjoner

  • 4 stk tortillaer, av eget ønske
  • 3 stk paprika, skjært i strimler
  • 1 bunt asparges
  • 2 aubergine, skjært i skiver
  • 2 squash, skjært i skiver
  • salt og nykvernet pepper
  • olivenolje
Dipp
  • 200 g Violife kremet original
  • 1 stor agurk, skrellet, tatt bort frø, deretter raspes
  • 2 ss fersk mynte
  • 1 ss Iliada olivenolje
  • salt og nykvernet pepper

Violife is the exclusive owner of all brands, copyright and intellectual property rights over all Violife elements present in this Website and use is permitted under prior written authorization granted by Violife. 
It is forbitten without prior written notice from Violife to copy, modify, alter, publish, distribute, sell or transfer , either wholly or in par,t any Violife element present in this website.