Til toppen

Vaniljestang mexico 3 stk

Produktnummer: 513525
Lagerbeholdning:

Vanilje fra Mexico er den opprinnelige vaniljen, og har en sterk og krydret aroma.

Vanilla planifolia har sitt opphav i Mexico, og frem til midten av 1800-tallet var dette landet hovedprodusenten av vanilje. Spanjolene tok med seg vanilje tilbake til Europa og på 1800-tallet startet franskmennene å produsere vanilje på øya som den gang het Bourbon, derav navnet ”Bourbon-vanilje”. Etter hvert har Madagaskar overtatt som den største produsenten. Vanilje er en tropisk orkidé, og ettersom alt arbeid med fremstillingen av disse aromatiske smaksbombene er manuelt, er dette svært kostbart og tidkrevende arbeid. Vaniljeorkidéen krever skygge og er avhengig av en annen plante å vokse oppetter. Blomstene befruktes for hånd og først 6 måneder senere er fruktene klare for høsting. For å få frem smaksstoffene og den fantastiske aromaen må vaniljestengene kokes, legges i svettekasser og tørkes i en møysommelig prosess over flere måneder.
Smak
Vanilje fra Mexico er den opprinnelige vaniljen, klimaet og jordsmonnet her gir en aroma som er sterkere og mer krydret enn Bourbon-vanilje. Stengene er lange og slanke.
Bruksområder
Mexicansk vaniljestang er velegnet i desserter, iskrem, søte sauser og bakverk, men vanilje kan også benyttes i andre matretter.
Spesifikasjoner
Energi (KJ) 0.000 KJ
Energi (KCal) 0.000
Fett 0.000 g
Mettet fett 0.000
Karbohydrater 0.000 g
Sukkerarter 0.000
Protein 0.000 g
Kostfiber 0.000
Salt 0.000
Gtin D-pak 3760123762458
Opphavssted Mexico
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Mexicansk vaniljestang er velegnet i desserter, iskrem, søte sauser og bakverk, men vanilje kan også benyttes i andre matretter.
Smak Vanilje fra Mexico er den opprinnelige vaniljen, klimaet og jordsmonnet her gir en aroma som er sterkere og mer krydret enn Bourbon-vanilje. Stengene er lange og slanke.
Antall F-pak i D-pak 1
Standard pakningsenhet 27 Gram
EPD nummer 2300119
Ingredienser Vaniljestang.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned