Til toppen

Valdeon DOP ca 2,2 kg

Produktnummer: 905881
Lagerbeholdning:

Spansk blåmuggost av pasteurisert ku- og geitemelk, pakket inn i kastanjeblader.

Valdeon er en spansk blåmuggsost som er produsert av pasteurisert melk fra ku/geit eller av en blanding av disse. Tilgang på melk, samt årstiden, avgjør denne blandingen. Vår Valdeon er modnet i ca. 60 dager før eksport. Den er produsert i den nordlige delen av León som ligger i Castilla y Leónprovinsen nord i landet.
Allergener
Melk
Smak
Valdeon har en størrelse på ca. 2,2 kg og er pakket inn med kastanjeblader. Smaken er god og fyldig, slik en god ost skal være. Når osten er på topp, blir den noe mer kremete i konsistensen og kraftigere i smaken.
Bruksområder
Valdeon er en svært anvendelig matlagningsost, og brukes ofte i sauser og som gratinering. Den er nydelig som topping på bakte poteter, og kan gjerne erstatte kryddersmør på både stekte og grillede kjøttstykker. Osten er en elegant avslutning på et godt måltid med mørkt brød til, og også velegnet på ostefatet og til osteanretninger.
Spesifikasjoner
Energi (KJ) 1553.000 KJ
Energi (KCal) 373.000
Fett 34.040 g
Mettet fett 24.200
Karbohydrater 0.200 g
Sukkerarter 0.200
Protein 23.630 g
Kostfiber 0.000
Salt 3.300
Gtin D-pak 97026591001468
Opphavssted Spania
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Valdeon er en svært anvendelig matlagningsost, og brukes ofte i sauser og som gratinering. Den er nydelig som topping på bakte poteter, og kan gjerne erstatte kryddersmør på både stekte og grillede kjøttstykker. Osten er en elegant avslutning på et godt måltid med mørkt brød til, og også velegnet på ostefatet og til osteanretninger.
Smak Valdeon har en størrelse på ca. 2,2 kg og er pakket inn med kastanjeblader. Smaken er god og fyldig, slik en god ost skal være. Når osten er på topp, blir den noe mer kremete i konsistensen og kraftigere i smaken.
Antall F-pak i D-pak 1
Standard pakningsenhet 2200 Gram
EPD nummer 2239010
Ingredienser Pasteurisert ku- og geitemelk, salt, animalsk løpe, syrekultur, surhetsregulerende middel: kalsiumklorid E509, Penicillium Roqueforti.
Sesong Nei
Ku Ja
Sau Nei
Geit Ja
Bøffel Nei
Fast 3
Skarp 3
Fyldig 4
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 2 °C.
Max.temp 4
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned