Til toppen

# Urbani rød pesto og trøffel saus 180 g

Produktnummer: 199823-Fpak
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

550,00 per kg

Ferdigsaus med rød pesto og sort sommertrøffel.

Urbani er en Italiensk familiebedrift, som etter at Carlo Urbani startet det hele i 1850, har opparbeidet seg et anerkjent navn og rykte innen trøffelbransjen. I dag er Urbani den desidert største leverandør av trøffel på verdensbasis, og er en av de mest prestisjefylte eksportfirmaene Italia har. Trøffel er en svært sjelden sopp som vokser på røttene til visse tresorter, og det er trøffelhunder som brukes for å spore dem opp. Nesten all trøffel som omsettes i dag er fra Italia eller Frankrike. Det finnes flere sorter trøffel: «Hvit trøffel» som har et fargespekter fra gul-brun mot rosa, «sort sommertrøffel» som er hvit inni og sort utenpå, og «sort vintertrøffel» som er helt sort.
Allergener
Egg Melk
Smak
Denne tomatsausen er smaksatt med basilikum, pinjekjerner og hvitløk, og litt av ostene Grana Padano og Pecorino runder av sausen på en god måte.
Bruksområder
Ferdigsausserien til Urbani er klar til bruk. Bare varm den opp i en kjele under svak varme, og hell den over din favorittpasta. Du kan også bruke denne tomat- og trøffelsausen til en forrett der du heller litt varm saus over en skive ristet brød, og river litt parmesan på toppen. Den kan også brukes til fisk eller kjøttretter.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Oppbevares tørt, mørkt og kjølig. Etter åpning: oppbevares i kjøleskap, og brukes innen 5 dager.
Energi (KJ) 1777.000 KJ
Energi (KCal) 430.000
Fett 37.000 g
Mettet fett 6.000
Karbohydrater 14.000 g
Sukkerarter 12.000
Protein 7.400 g
Kostfiber 2.000
Salt 1.900
Gtin D-pak 7026591998239
Gtin F-pak 8000146036088
Opphavssted Italia
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Ferdigsausserien til Urbani er klar til bruk. Bare varm den opp i en kjele under svak varme, og hell den over din favorittpasta. Du kan også bruke denne tomat- og trøffelsausen til en forrett der du heller litt varm saus over en skive ristet brød, og river litt parmesan på toppen. Den kan også brukes til fisk eller kjøttretter.
Smak Denne tomatsausen er smaksatt med basilikum, pinjekjerner og hvitløk, og litt av ostene Grana Padano og Pecorino runder av sausen på en god måte.
Antall F-pak i D-pak 12
Standard pakningsenhet 180 Gram
EPD nummer 4835849
Ingredienser Solsikkeolje, tomatpuré 14%, basilikum, Grana Padano DOP ost (melk, salt, løpe, konserveringsmiddel: lysosym (egg)), ekstra virgin olivenolje, myse, vegetabilsk fiber (inulin), tørket tomat, trehalose, Pecorino Romano ost (fåremelk, salt, løpe), sommertrøffel (Tuber aestivum Vitt.) 3%, salt, pinjekjerner, aroma, melkeprotein, hvitløk, surhetsregulerende middel: sitronsyre E330.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Ja
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned