Til toppen

Torsk i form med parmaskinke, oliven og tapenade


 Torsk i form med parmaskinke, oliven og tapenade

Slik gjør du det:

  1. Smør tapenade på torskefileten. Legg et salvieblad på hvert fiskestykke. Pakk hvert fiskestykke i parmaskinke.
  2. Ha tomater, rødløk og oliven i en ildfast form. Legg fiskestykkene oppå grønnsakene.
  3. Hell over olivenoljen.
  4. Stek formen i ovnen på 180 grader til fisken er ferdig. Dette tar ca 15 minutter.
    Tips:

    Server gjerne godt brød, poteter eller ris ved siden av retten.

4 porsjoner

  • 4 stykker torskefilet à 150 gram
  • 4 ts Illiada grønn tapenade
  • 4 salvieblader (kan droppes)
  • 4 skiver parmaskinke
  • 2 bokser cherrytomater, delt i to
  • 2 rødløk, i båter
  • 300 g Illiada oliven uten stein
  • 2 dl Illiada olivenolje
  • 2 ss smør
  • 8 skiver landbrød
  • 8 skriver skinke- eller kalkunpålegg
  • 400 g Brie de Paris
Rødbetkrem
  • 4 små rødbeter
  • 1/2 rødløk
  • 2 ss olivenolje
  • 1 dl bringebæreddik
  • salt og pepper
  • 2 ss sukker
  • 1 ts sennep
  • 1 hel kanelstang
  • 125 g Snøfrisk naturell