Til toppen

Tapasost ØKO 280 g

Varenummer: 901116
EPD nummer: 5030200
F-pak i D-pak: 4
Fra:

Norsk økologisk kryddergouda fra Den blinde ku krydret med hvitløk og paprika.

Den Blinde Ku er et ysteri med en unik historie. Eventyret startet da Inger Rosenfeld fra Ås i Akershus fikk en halvblind ku i 50 års gave. Kua Melissa var uheldig som kalv og gikk på en gren som gjorde henne blind på det ene øyet. Melissa ble maskoten som fikk gjøre nesten hva hun ville, og Inger kunne virkeliggjøre sin drøm om å lage ost. I dag lager ysteriet en mengde ulike varianter, har vunnet flere priser både i Norge og internasjonalt, og er et av de få meieriene som også har eksportert ost.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Kan oppbevares i romtemperatur, men langtidslagres i kjøleskap.
Energi (KJ) 1739.000 KJ
Energi (KCal) 414.000 KCal
Fett 36.000 g
Mettet fett 22.000
Karbohydrater 0.000 g
Sukkerarter 0.000
Protein 25.000 g
Kostfiber 0.000
Salt 1.200
Gtin D-pak 2147483647
Gtin F-pak 2147483647
Opphavssted Norge
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Tapasost er en goudavariant smaksatt med hvitløk og paprika. Server den sammen med andre småretter som oliven og spekemat på et tapasbord. Denne osten er også god til pålegg.
Smak Tapasosten er mild, men bærer et tydelig preg av hvitløk og paprika. Ostemassen har en gulhvit farge med en tett konsistens.
Antall F-pak i D-pak 4
Standard pakningsenhet 280 Gram
EPD nummer 5030200
Ingredienser Pasteurisert økologisk kumelk, økologisk paprika, økologisk hvitløk, salt, mikrobiell løpe, syrekultur.
Sesong Nei
Ku Ja
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Fast 4
Skarp 2
Fyldig 2
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 1
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 1 °C.
Max.temp 4 °C.
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned
Dokumentliste
Legg i liste for å generere flere dokumenter på en gang.
Legg i liste