Til toppen

Snegler Helix Lucorum 2 dusin 200 g

Varenummer: 189051
EPD nummer: 2320554
F-pak i D-pak: 24
Fra:

Det startet i 1796 da de første ‘’Burgundy Escargots’’ ble produsert i Bassou i Frankrike. På 1800 tallet begynte Père Vallée å servere spesialiteten snegler med smør og hvitløk i Paris beste restauranter. I 1914 ble firmaet kjøpt av Billot familien. De har utviklet bedriften til å bli et verdensomspennende firma. I 1995 ble Billot kjøpt opp av Francaise de Gastronimie, en av verdens ledende produsent av snegler, de holder til i Alsace i Frankrike. Helix Lucorum har sin opprinnelse fra Tyrkia, Hellas og Bulgaria. I Frankrike er det kun Helix snegler som kan kalles “Escargots” og det finnes tre varianter i denne familien; Pomatia, Lucorum, og Aspersa.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Oppbevares i romtemperatur.
Energi (KJ) 281.000 KJ
Energi (KCal) 66.000 KCal
Fett 1.100 g
Mettet fett 0.200
Karbohydrater 1.100 g
Sukkerarter 0.500
Protein 13.100 g
Kostfiber 0.600
Salt 0.970
Gtin D-pak 2147483647
Gtin F-pak 2147483647
Opphavssted Tyrkia
Drenet vekt 0.125
Bruksområder Gratinerte snegler er en av de største klassiske rettene og et skikkelig kjennemerke på det franske kjøkkenet. Fordel sneglene i sneglehusene og fyll de med godt smør som er tilsatt knust hvitløk og friske urter. Legg sneglene i en tilpasset snegleform og sett de i ovnen i 5-7 minutter. Server med nybakt brød.
Smak Fargen på kjøttet er mørk brun og de veier mellom 3-12 gr. Kjøttet er saftig og har en mindre fremtredende jordsmak enn hos Helix Pomatia. Etter franskmennenes mening er det Helix sneglene som har den beste smaken og konsistensen. Lucorum sneglene er med en diameter på 30-50mm den aller største Helix sneglen.
Antall F-pak i D-pak 24
Standard pakningsenhet 200 Gram
EPD nummer 2320554
Ingredienser Helix lucorum snegler, vann, salt, naturlig aroma.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Ja
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25 °C.
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned
Dokumentliste
Legg i liste for å generere flere dokumenter på en gang.
Legg i liste