Til toppen

Salchichon Ibérico cular ca 1,3 kg

Produktnummer: 500709
Lagerbeholdning:

Klassisk spansk salami av Iberico svin.

Salchichón er en klassisk spekepølse med opprinnelse fra slettene i Spania. Pølsen ble først og fremst laget for å klare å bevare kjøttet i en tid da man ikke hadde tilgang på kjøleskap, men ble raskt ansett for å være en delikatesse. Den produseres på en enklere måte enn Chorizo, og inneholder blant annet sort pepper i stedet for paprika og chili. Kjøtt og flesk grovkvernes, noe som gir en rustikk kjøttstruktur med karakteristiske hvite biter. Denne pølsen er i fra laget på kjøtt fra Ibérico grisen. Ibérico regnes for å være kongen over alle verdens spekeskinker og noe man er stolt over i Spania. Navnet kommer fra den sorte griserasen som benyttes (iberisk svin), noe som forklarer det gamle navnet. (Pata Negra -sort fot). Denne rasen med hengende ører har holdt til i Andalucia i sør og nordover gjennom Extremadura-området i mer enn tusen år og har evnen til å lagre mer fett i kjøttet slik at skinken tåler lang modning. Denne skinken har klassifiseringen ”Cebo”, noe som betyr at grisene fôres med blant annet mais, poteter og andre grønnsaker.
Allergener
Soya Melk
Smak
Denne pølsen har naturlig tarm og en grov kjøttstruktur med godt synlige fett biter. Smaken er rund med tydelig innslag av pepper, uten å oppleves som sterk.
Bruksområder
Salchichón passer utmerket til tapas og ellers sammen med spanske oster. Benytt den gjerne på spekefat, til sandwich, omelett, pai eller til lunsj sammen med en god salat. Serveres i romtemperatur for å oppnå den beste smaken.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Ytterlaget skal ikke spises.
Energi (KJ) 2005.000 KJ
Energi (KCal) 484.000
Fett 42.000 g
Mettet fett 17.000
Karbohydrater 1.500 g
Sukkerarter 0.600
Protein 25.000 g
Kostfiber 0.000
Salt 4.200
Gtin D-pak 97026595007091
Opphavssted Spania
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Salchichón passer utmerket til tapas og ellers sammen med spanske oster. Benytt den gjerne på spekefat, til sandwich, omelett, pai eller til lunsj sammen med en god salat. Serveres i romtemperatur for å oppnå den beste smaken.
Smak Denne pølsen har naturlig tarm og en grov kjøttstruktur med godt synlige fett biter. Smaken er rund med tydelig innslag av pepper, uten å oppleves som sterk.
Antall F-pak i D-pak 1
Standard pakningsenhet 1 Kilogram(kg)
EPD nummer 4997748
Ingredienser Kjøtt av svin (Iberisk), salt, laktose, dekstrin, soyaprotein, krydder, sukker, stabilisator: E450iii, melkeprotein, antioksidant E316, konserveringsmiddel: E252, E250, fargetoff: E120.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Ja
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 2 °C.
Max.temp 15
Hovedbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned