Til toppen

(S) Toscana skinke m/ben DOP ca 10 kg

Produktnummer: 500975
Lagerbeholdning:

DOP-skinke fra Toscana, Italia.

Prosciutto Toscano er et DOP-produkt som er beskyttet av, og produsert i henhold til et svært strengt regelverk. Skinkene kan kun lages av låret/skinken fra svin som er født og fôret opp i Toscana, eller Italias midtre og nordlige regioner (Lombardia, Emilia, Romagna, Marche, Umbria, Lazio). Grisene må være rene raser, eller avlet fra de tradisjonelle rasene i området, og de kan ikke være slaktet før de har en vekt mellom 144 og 176 kg. Skinkene lufttørkes i minimum 14 måneder, smøres inn med fett på kjøttsiden for å hindre uttørking, og brennmerkes med godkjenningsmerket.
Smak
Skinke laget i Toscana er litt saltere enn Parmaskinken, og skivene er litt mer kompakte og kjøttfulle. Toscanaskinken har også en mindre marmorert fettstruktur. Fargen er ofte litt kraftigere rød en Parmaskinke, og smaken er mer krydret. Denne varianten av Toscana med ben har hele kjøttsiden satt inn med pepper.
Bruksområder
Toscanaskinke er utmerket servert naturell eller med litt salat, marinert i balsamico og olivenolje, eller den kan serveres med frukt som fiken eller melon. Skinken egner seg også svært godt servert sammen med ost som en antipasti.
Spesifikasjoner
Antall F-pak i D-pak 0
Gtin D-pak 97026595009750
EPD nummer 2916310
Pakningsenhet 10 Kilogram(kg)
Drenet vekt 0.000
Varemerke Tanzi
Sesong Nei
Opprinnelsesland Italia
Opphavssted Italia
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 2 °C.
Max.temp 7 °C.
Tilleggsinfo til 100g ferdigvare er anvendt: svinekjøtt 140g.
Energi (KJ) 1139
Energi (KCal) 273
Fett (g) 17
Mettede fettsyrer (g) 6.6
Karbohydrater (g) 0.6
Sukkerarter (g) 0.6
Kostfiber (g) 0
Protein (g) 30
Salt (g) 4.8
Bruksområder Toscanaskinke er utmerket servert naturell eller med litt salat, marinert i balsamico og olivenolje, eller den kan serveres med frukt som fiken eller melon. Skinken egner seg også svært godt servert sammen med ost som en antipasti.
Smak Skinke laget i Toscana er litt saltere enn Parmaskinken, og skivene er litt mer kompakte og kjøttfulle. Toscanaskinken har også en mindre marmorert fettstruktur. Fargen er ofte litt kraftigere rød en Parmaskinke, og smaken er mer krydret. Denne varianten av Toscana med ben har hele kjøttsiden satt inn med pepper.
Etikett DOP
Ingredienser Kjøtt av svin, salt, pepper, naturlig aroma.
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Gluten Fri for
Bygg Fri for
Havre Fri for
Hvete Fri for
Rug Fri for
Lupiner Fri for
Spelthvete Fri for
Khorasanhvete Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Kosher Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Nei
Pakningsstørrelse 10000.0 gram
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned