Til toppen

Røkt paprikasuppe med feta og ølpølse

Røkt paprikasuppe med feta og ølpølse

4 porsjoner

  • 1 l kyllingfond
  • 1 glass (460 g) grillet paprika
  • 50 g cabanossi ølpølse
  • 50 g gresk feta
  • Salt, sukker og pepper
Olivenspread
  • 120 g grønne oliven uten sten
  • 100 g kremost naturell
  • Godt landbrød

Slik gjør du:

1. Bland sammen fond og grillet paprika med en stavmikser til du har en jevn suppe. La det småkoke i 5 minutter.

2. Smak til suppen med salt, pepper og sukker.

3. Skjær ølpølsen i tynne skiver og smuldre fetaosten.

4. Ha suppen i en skål og dryss hakket ølpølse og fetaost over.

5. Grovhakk oliven og bland sammen med kremosten. 

6. Stek noen brødskiver i smør til de blir gylne. Server stekt brød og olivenspread ved siden av suppen.