Til toppen

Røkt paprikasuppe med feta og ølpølse

Røkt paprikasuppe med feta og ølpølse

Slik gjør du:

1. Kok opp 8 dl kyllingfond.

2. Bland sammen fond og grillet paprika, med en stavmikser og la den småkoke i 5 minutter. Smak til suppen med salt, pepper og sukker.

3. Skjær ølpølsen i tynne skiver og smuldre fetaosten. Ha suppen i en skål og legg på litt av hakket ølpølse og fetaost.

4. Grovhakk oliven og bland sammen med ferskosten.

5. Stek noen brødskiver i smør til de blir gylne. Smør godt på med olivenspread. Server sammen med suppen.

4 porsjoner

  • 350 g grillet paprika
  • 8 dl Puljonki kylling demi-galce
  • 1 stk Ridderheims Cabanossi ølpølse
  • 50 g Gresk feta fatlagret
Olivenspread
  • 1 pk Ridderheims kalomonoliven
  • 1 dl Philadelphiaost