Til toppen

Riso Gallo spaghetti glutenfri 250 g

Produktnummer: 263203-Fpak
Lagerbeholdning:

Glutenfri pasta av maismel, brunt rismel og bokhvete.

Riso Gallo er en av de eldste risfabrikkene i Italia. Den første fabrikken som ble etablert i Genova i 1856, bearbeidet ris og eksporterte til Sør-Amerika. Riso Gallo har i dag sin risfabrikk i Robbio Lomellina, i hjertet av den italienske risregionen og er familiedrevet av sjette generasjon. Navnet Riso Gallo stammer fra Argentina hvor de også har en risfabrikk. Riso Gallo er i dag markedsleder i Italia innen risottoris. Kvaliteten og stabiliteten i produktene vinner stadig nye forbrukere over hele verden. Riso Gallo har nå laget en ny serie av glutenfri pasta basert på maismel, brunt rismel og bokhvete. Generelt, er valg av type pasta som brukes, avhengig av sausen. Tykkere sauser passer bedre med formet pasta, fordi denne type pasta vil kunne holde og bære sausen mer effektivt. Tynnere sauser, derimot, går bedre med smalere og tynnere pasta. Dette er pasta av typen spagetti. Denne type pasta passer best til tynnere type sauser. Ordet spagetti kommer opprinnelig fra det italienske ordet spaghetto, som betyr streng eller tråd.
Smak
Riso Gallo spagetti har en mørkere farge fordi den inneholder brunt rismel. For å sikre at spagettien får korrekt konsistens, er koketiden satt til 8 min. Her er det lov å tilpasse koketiden etter eget ønske av konsistens. Spagettien har en fyldig rik smak. Dette er en glutenfri spagetti av ypperste kvalitet.
Bruksområder
Passer for dem som må utelukke gluten fra kostholdet, men også for hele familien som et velsmakende alternativ til tradisjonell pasta. Brukes vanligvis sammen med en tomat eller oljebasert saus, grønnsaker, kjøtt eller fisk.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Oppbevares tørt.
Energi (KJ) 1536.000 KJ
Energi (KCal) 363.000
Fett 3.200 g
Mettet fett 1.100
Karbohydrater 74.000 g
Sukkerarter 0.700
Protein 7.800 g
Kostfiber 3.100
Salt 0.000
Gtin D-pak 18001420126706
Gtin F-pak 8001420009101
Opphavssted Italia
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Passer for dem som må utelukke gluten fra kostholdet, men også for hele familien som et velsmakende alternativ til tradisjonell pasta. Brukes vanligvis sammen med en tomat eller oljebasert saus, grønnsaker, kjøtt eller fisk.
Smak Riso Gallo spagetti har en mørkere farge fordi den inneholder brunt rismel. For å sikre at spagettien får korrekt konsistens, er koketiden satt til 8 min. Her er det lov å tilpasse koketiden etter eget ønske av konsistens. Spagettien har en fyldig rik smak. Dette er en glutenfri spagetti av ypperste kvalitet.
Antall F-pak i D-pak 18
Standard pakningsenhet 25 Gram
EPD nummer 4750907
Ingredienser Brunrismel 59,5%, maismel 30%, bokhvetemel 10%, emulgator: mono and diglyserider av fettsyrer E471.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned