Til toppen

Riso Gallo penne rigate glutenfri 250 g

Produktnummer: 263201-fpak
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

1.560,00 per kg

Glutenfri pasta av maismel, brunt rismel og bokhvete.

Riso Gallo er en av de eldste risfabrikkene i Italia. Den første fabrikken som ble etablert i Genova i 1856, bearbeidet ris og eksporterte til Sør-Amerika. Riso Gallo har i dag sin risfabrikk i Robbio Lomellina, i hjertet av den italienske risregionen og er familiedrevet av sjette generasjon. Navnet Riso Gallo stammer fra Argentina hvor de også har en risfabrikk. Riso Gallo er i dag markedsleder i Italia innen risottoris. Kvaliteten og stabiliteten i produktene vinner stadig nye forbrukere over hele verden. Riso Gallo har nå laget en ny serie av glutenfri pasta basert på maismel, brunt rismel og bokhvete. Pasta kommer i mange former og fasonger. Generelt, er valg av type pasta som skal brukes avhengig av sausen. Tykkere sauser går bedre med formet pasta, fordi de vil være i stand til å holde og bære sausen mer effektivt. Tynnere sauser, derimot, går bedre med smalere og tynnere pasta. Dette er pasta av typen penne rigate. Navnet penne rigate er knyttet til formen på pastaen som er typisk formet som en hul sylinder med ender kuttet diagonalt og er riflete.
Smak
Riso Gallo penne rigate har en mørkere farge fordi den inneholder brunt rismel. For å sikre at penne rigate får korrekt konsistens, er koketiden satt til 8 min. Her er det lov å tilpasse koketiden etter eget ønske av konsistens. Penne rigate har en fyldig rik smak. Dette er en glutenfri pasta av ypperste kvalitet.
Bruksområder
Passer for dem som må utelukke gluten fra kostholdet, men også for hele familien som et velsmakende alternativ til tradisjonell pasta. Penne rigate passer godt til tykke og fyldig sauser, enten det er kjøtt baserte sauser eller en kraftig pesto saus. De er også utmerket til å bruke i ovnsbakte pastaretter. Formen på pastaen gjør at den fylles rikelig med saus og gir en betydelig smak for hver bit man tar.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk oppbevares tørt.
Energi (KJ) 1536
Energi (KCal) 363
Fett (g) 3.2
Mettede fettsyrer (g) 1.1
Karbohydrater (g) 74
Sukkerarter (g) 0.7
Protein (g) 7.8
Salt (g) 0
Kostfiber (g) 3.1
Gtin D-pak 18001420126683
Gtin F-pak 8001420009088
Opphavssted Italia
Drenret vekt 0.000
Bruksområder Passer for dem som må utelukke gluten fra kostholdet, men også for hele familien som et velsmakende alternativ til tradisjonell pasta. Penne rigate passer godt til tykke og fyldig sauser, enten det er kjøtt baserte sauser eller en kraftig pesto saus. De er også utmerket til å bruke i ovnsbakte pastaretter. Formen på pastaen gjør at den fylles rikelig med saus og gir en betydelig smak for hver bit man tar.
Smak Riso Gallo penne rigate har en mørkere farge fordi den inneholder brunt rismel. For å sikre at penne rigate får korrekt konsistens, er koketiden satt til 8 min. Her er det lov å tilpasse koketiden etter eget ønske av konsistens. Penne rigate har en fyldig rik smak. Dette er en glutenfri pasta av ypperste kvalitet.
Antall F-pak i D-pak 12
Pakningsenhet 25 Gram
EPD nummer 4750741
Ingredienser Brunrismel 59,5%, maismel 30%, bokhvetemel 10%, emulgator: mono and diglyserider av fettsyrer E471.
Sesong Nei
Opprinnelsesland Italia
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Bygg Fri for
Havre Fri for
Hvete Fri for
Rug Fri for
Lupiner Fri for
Spelthvete Fri for
Khorasanhvete Fri for
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Korsher Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Nei
Pakningsstørrelse 25.0 gram
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25 °C.
Varemerke Riso G
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned

Maseca maismel 1 kg

Brukes til å bake hjemmelagde gourmet tortillas som tilbehør til taco, taco shell og meksikanske retter som tamales og enchiladas.
130175-fpak
 
64,80 per kg