Til toppen

Riso Gallo fusilli glutenfri 250 g

Produktnummer: 263200-Fpak
Lagerbeholdning:

Glutenfri pasta av maismel, brunt rismel og bokhvete.

Riso Gallo er en av de eldste risfabrikkene i Italia. Den første fabrikken som ble etablert i Genova i 1856, bearbeidet ris og eksporterte til Sør-Amerika. Riso Gallo har i dag sin risfabrikk i Robbio Lomellina, i hjertet av den italienske risregionen og er familiedrevet av sjette generasjon. Navnet Riso Gallo stammer fra Argentina hvor de også har en risfabrikk. Riso Gallo er i dag markedsleder i Italia innen risottoris. Kvaliteten og stabiliteten i produktene vinner stadig nye forbrukere over hele verden. Riso Gallo har nå laget en ny serie av glutenfri pasta basert på maismel, brunt rismel og bokhvete. Pasta kommer i mange former og fasonger. Generelt er valg av type pasta som skal brukes avhengig av sausen. Tykkere sauser går bedre med formet pasta, fordi de vil være i stand til å holde og bære sausen mer effektivt. Tynnere sauser derimot, går bedre med smalere og tynnere pasta. Dette er pasta av typen fusilli. Navnet fusilli er knyttet til formen på pastaen som er typisk formet som en skrue. Kalles pastaskruer på norsk.
Smak
Riso Gallo fusilli har en mørkere farge fordi den inneholder brunt rismel. For å sikre at fusilli får korrekt konsistens, er koketiden satt til 7 min. Her er det lov å tilpasse koketiden etter eget ønske av konsistens. Fusilli har en fyldig rik smak. Dette er en glutenfri pasta av ypperste kvalitet.
Bruksområder
Passer for de som må utelukke gluten fra kostholdet, men også for hele familien som et velsmakende alternativ til tradisjonell pasta. Fusilli pasta er en meget allsidig pasta som passer godt til tykke og fyldige sauser, enten det er kjøttbaserte, tomatbaserte eller en kraftig pesto saus. De egner seg godt til en hjemmelaget pastasalat med grønn salat eller andre grønnsaker. De er også utmerket til å bruke i ovnsbakte pastaretter. Formen på pastaen gjør at den fylles rikelig med saus og gir en betydelig smak for hver bit man tar.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Oppbevares tørt.
Energi (KJ) 1536.000 KJ
Energi (KCal) 363.000
Fett 3.200 g
Mettet fett 1.100
Karbohydrater 74.000 g
Sukkerarter 0.700
Protein 7.800 g
Kostfiber 3.100
Salt 0.000
Gtin D-pak 18001420126676
Gtin F-pak 8001420009071
Opphavssted Italia
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Passer for de som må utelukke gluten fra kostholdet, men også for hele familien som et velsmakende alternativ til tradisjonell pasta. Fusilli pasta er en meget allsidig pasta som passer godt til tykke og fyldige sauser, enten det er kjøttbaserte, tomatbaserte eller en kraftig pesto saus. De egner seg godt til en hjemmelaget pastasalat med grønn salat eller andre grønnsaker. De er også utmerket til å bruke i ovnsbakte pastaretter. Formen på pastaen gjør at den fylles rikelig med saus og gir en betydelig smak for hver bit man tar.
Smak Riso Gallo fusilli har en mørkere farge fordi den inneholder brunt rismel. For å sikre at fusilli får korrekt konsistens, er koketiden satt til 7 min. Her er det lov å tilpasse koketiden etter eget ønske av konsistens. Fusilli har en fyldig rik smak. Dette er en glutenfri pasta av ypperste kvalitet.
Antall F-pak i D-pak 12
Standard pakningsenhet 25 Gram
EPD nummer 4750733
Ingredienser Brunrismel 59,5%, maismel 30%, bokhvetemel 10%, emulgator: mono and diglyserider av fettsyrer E471.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned