Til toppen

Queso de Cabra al Vino 2 mnd 150 g

Varenummer: 907297
EPD nummer: 4564027
F-pak i D-pak: 16
Fra:

Spansk pasteurisert halvfast ost av geitemelk, marinert i rødvin.

Hvit halvfast geitost marinert i rødvin, produsert i området Castilla La Mancha i det sørlige Spania.Geitene i dette området har tilpasset seg områdets høye temperatur og tørre luft. Dette gir melken en helt spesiell kvalitet.
Spesifikasjoner
Tilleggsinfo Skorpen skal ikke spises.
Energi (KJ) 1609.000 KJ
Energi (KCal) 385.000 KCal
Fett 32.900 g
Mettet fett 23.700
Karbohydrater 0.860 g
Sukkerarter 0.750
Protein 21.400 g
Kostfiber 0.000
Salt 1.530
Gtin D-pak 18420197008112
Gtin F-pak 8420197008115
Opphavssted Spania
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Denne hvite geitosten marinert i rødvin egner seg godt til ostefat og osteanretninger med frisk frukt og lyst brød (baguette). Den kan også brukes i matlaging og til salater etc. Dersom osten serveres som den er, er det viktig å temperere den godt.
Smak Hvit geitost marinert i rødvin, og modnes ca. 45 dager før eksport. Rødvinen gir den litt søte osten en syrlig ettersmak.
Antall F-pak i D-pak 16
Standard pakningsenhet 150 Gram
EPD nummer 4564027
Ingredienser Pasteurisert geitemelk, salt, mikrobiell løpe, syrekultur, enzym: lysozym (fra egg) E1105, surhetsregulerende middel: kalsiumklorid E509, rødvin (inneholder sulfitt). På skorpe: konserveringsmiddel: natamycin E235.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Ja
Bøffel Nei
Fast 4
Skarp 3
Fyldig 4
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Ja
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Ja
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 4 °C.
Max.temp 10 °C.
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned
Dokumentliste
Legg i liste for å generere flere dokumenter på en gang.
Legg i liste