Skip to main content
Til toppen
Blings med leverpostei, rabarbra- og rødløkkompott

Tre brødskiver med leverpostei og rabarbara- og rødløkskompott på en trefjøl.

Blings med leverpostei, rabarbra- og rødløkkompott

En smakfull blings på 1-2-3! Perfekt når du er i farta, eller plutselig får gjester.

4 porsjoner

  • 8 skiver brød
  • 200 g god leverpostei eller patè
  • 4 ss Heimstølen rabarbra med syltet rødløk
  • salt og pepper
  • småbladsalat

Slik gjør du:

  1. Smør brødet med smør eller olivenolje på begge sider.
  2. Toast brødet i stekepannen eller i stekovnen på 180 grader i noen minutter.
  3. Smør godt med rillete av and eller leverpostei på brødet, og la skivene få et minutt i ovnen under varm grill umiddelbart før servering.
  4. Dander med frisk bladsalat og rabarbra- og rødløk kompotten som topping.
Visning
Utsolgt
Heimstølen rabarbra m/ syltet rødløk 156 ml

Håndlaget marmelade av rabarbra og rødløk.

Produktnummer: 430674
Lagerbeholdning:
410,26 pr l
Ridderheims hvitløkspaté 150 g

Hvitløkspaté er en smørbar, mellomgrov paté klar til servering.

Produktnummer: 961216
Lagerbeholdning:
653,33 pr kg
Ridderheims landpaté 150 g

Ridderheims landpaté er en smørbar paté klar til servering.

Produktnummer: 961219
Lagerbeholdning:
653,33 pr kg
Lenker
Min side