Til toppen

Tilbehør

Hummus med oliven og pinjekjerner

Hummus er laget av kikerter og er det perfekte tilbehøret til tapas, kylling, fisk, salater eller rett og slett når du har lyst på noe godt å dyppe br ...

Marinader

Olivenolje egner seg svært godt til marinering av kjøtt, fisk eller grønnsaker og kan varieres i det uendelige. Her er 3 varianter til grillsesongen.

St. Agur med fiken

St. Agur med fiken og karameliserte valnøtter

Brøddippolje

Olivenolje passer utrolig godt til å dyppe brød i, enten man vil ha noe godt før man starter på et større måltid eller som ekstra kos til litt godt dr ...

Semitørkede tomater

Har du først laget semitørkede tomater en gang, blir det nok ikke den siste. Det er nemlig skikkelig vanedannende med sin nydelige sødmefylte smak.

Olivenbiscotti

Nydelige olivenbiscotti med soltørkede tomater og pecorino som passer godt til skinke, tapenade eller en god ost er kjekt å ha på repertoaret.

Sommersalat med oliven

En frisk sommersalat med Iliada oliven, fetaost, søt vannmelon og mynte lages på et par minutter og passer til det meste av grillmat, kald mat eller s ...

Gresk salat

Kan det friste med en nydelig gresk pastasalat som kan serveres året rundt? Her er en superenkel oppskrift.

Bruschettine med chèvre

Har du lyst på noe ekstra godt eller skal ha gjester? Her er oppskriften på en litt søt oliventapenade med dadler, servert på chèvre og sprøe Bruschet ...

Hjemmelaget oliventapenade

Hjemmelaget oliventapenade med Iliada grønne oliven, kapers, hvitløk, olivenolje og ansjos lager du på få strakser i en foodprosessor. Kanskje en ny ...

Potetgrateng med Saint Agur

Potetgrateng med en ny vri