Til toppen

Prosciutto de Parma gran reserva 120 g

Varenummer: 501210
EPD nummer: 1990472
F-pak i D-pak: 10
Fra:

Italias stolthet, skinke fra Parma. Denne er lagret i ca 18 mnd.

Prosciutto Di Parma Gran Reserva er et DOP-produkt beskyttet av, og produsert i henhold til et strengt regelverk. Skinkene kan kun lages av lår/skinken fra svin født og foret opp i Italias nordlige og midtre regioner. Grisene fôres med myse fra parmesanproduksjonen noe som gjør at den får en markert parmesansmak. Skinken er lagret i 18 mnd. Skinken er skåret i syltynne skiver og pakket for hånd.
Spesifikasjoner
Tilleggsinfo Pakket i beskyttende atmosfære. Til 100g ferdigvare er anvendt: 140g svinekjøtt.
Energi (KJ) 1060.000 KJ
Energi (KCal) 254.000 KCal
Fett 16.000 g
Mettet fett 5.300
Karbohydrater 0.050 g
Sukkerarter 0.000
Protein 27.000 g
Kostfiber 0.000
Salt 4.600
Gtin D-pak 7026595012108
Gtin F-pak 8016451011207
Opphavssted Italia
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Parmaskinke er en av verdens fineste matvarer, og brukes i alle italienske hjem som en klassisk forrett. Parmaskinke er utmerket servert naturell, eller med litt salat, marinert i balsamico og olivenolje, servert med frukt som fiken eller melon. Skinken egner seg også svært godt til å rulle rundt kjøtt eller fisk, på pizza eller sammen med ost.
Smak Markert parmesansmak, og har en mild og litt søtlig smak.
Antall F-pak i D-pak 10
Standard pakningsenhet 120 Gram
EPD nummer 1990472
Ingredienser Kjøtt av svin, salt.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 2 °C.
Max.temp 7 °C.
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned
Dokumentliste
Legg i liste for å generere flere dokumenter på en gang.
Legg i liste