Skip to main content
Til toppen
Olivenmarinert laks à la sashimi

Rå laks (sashimi) på et fat, toppet med toppet med vårløk, syltet ingefær, chili, sesamfrø og marinade.

Olivenmarinert laks à la sashimi

Rå laks marinert med Iliada olivenolje, soyasaus, appelsin og litt lime, toppet med vårløk, syltet ingefær, chili og sesamfrø, det er digg det.

4 porsjoner

  • 1 dl Iliada Kalamata olivenolje
  • 1 dl Blue Elephant soyasaus ligth
  • 1/2 appelsin, saften
  • 1 ss presset lime
  • 400 g laksefilet egnet til sushi
  • 2 stilker vårløk, i tynne skiver
  • 2 ss Saitaku sushi syltet ingefær
  • 1 frisk chili
  • 2 ss Saitaku sesamfrø
  • litt frisk koriander

Slik gjør du:

  1. Bland sammen olivenolje, soya, appelsin og lime.
  2. Del laksen i tynne skiver og legg utover et stort fat.
  3. Fordel over vårløk, ingefær, chili og sesamfrø. Dryss over litt frisk koriander.
  4. Fordel cirka halvparten av marinaden over laksen, server resten ved siden av.

 

Tips: Mango eller avokado i tynne skiver passer også godt til den råmarinerte laksen.

Visning
Blue Elephant soyasaus light 200 ml

Søtlig og salt soyasaus.

Produktnummer: 830912
Lagerbeholdning:
255,00 pr kg
Iliada Kalamata olivenolje ex virgin PDO 500 ml

Extra virgin oliven olje presset fra Koroneiki oliven. En fruktig olje, med en mild oliven smak

Produktnummer: 420183
Lagerbeholdning:
348,00 pr l
Saitaku sesamfrø hvite 95 g

Hvite sesamfrø som egner seg godt til blant annet sushi og wok. Frøene er uten skall.

Produktnummer: 800519
Lagerbeholdning:
515,79 pr kg
Saitaku sushi ingefær 190 g

Delikat skivet ingefær, den er ikke for bitter, ikke for søt. Akkurat den riktige balansen for å forfriske smaksløkene mellom hver munnfull.

Produktnummer: 800504
Lagerbeholdning:
463,64 pr kg
Lenker
Min side