Til toppen

Middag

Crispy Parmigiano Reggiano kylling med sitronpasta

Her er fersk, revet Parmigiano Reggiano med på å gjøre paneringen til kyllingen ekstra sprø og god.

Italiensk pizza med grillede grønnsaker & tapenade

Hvem elsker vel ikke pizza og spesielt de med ekstra tynn bunn, toppet med fersk mozzarella? Her har du en variant med Iliada oliventapenade og grille ...

Risotto med Parmigiano Reggiano & kamskjell

En god risotto blir bare enda bedre med masse Parmigiano Reggiano, både vendt inn og på toppen.

Bacalao med fennikel og Iliada Kalamata oliven

Bacalao finnes i utallige varianter og ikke uten grunn, dette er skikkelig festmat som smaker godt året rundt. Her er vår variant med hvitløk, fennike ...

Gourmet Hot dogs

Ta grillpølsene til et nytt nivå med digg tilbehør, gourmet sennep og ketchup, mais, sylteagurker og et stort utvalg andre gode sauser.

Grillet fisk med sommersalat

Det blir ikke sommer før du legger en hel fisk på grillen, helst selvfisket selvfølgelig! Med sennepsstekte gulrøtter, frisk salat og deilige majonese ...

Fersk mozzarella med olivengremolata

Klassisk gremolata er laget med persille, hvitløk og sitron. Vi har laget en litt ny variant med basilikum og oliven, på deilig fersk mozzarella og fr ...

Kyllingfilet med Brie de Paris

Kyllingfilet fylt med Brie de Paris med ovnsbakte rotgrønnsaker

Pasta med karamelisert rødløk og oliven

Pasta er raskt å lage og noe de aller fleste liker. Her har du en ny variant som kanskje kan friste – pasta med karamellisert rødløk, oliven, pinjekje ...

Pokè bowl med oliven

Pokè stammer opprinnelig fra Hawaii og er en bolle med ris, grønnsaker og marinert rå fisk som kan varieres på utallige måter. Her er vår variant, en ...

Olivenbakt laksefilet

En nydelig saftig olivenbakt laksefilet med tabouleh bulgursalat, passer så vel til hverdag som til helg.

Olivenmarinert laks ala sashimi

Rå laks marinert med Iliada olivenolje, soyasaus, appelsin og litt lime, toppet med vårløk, syltet ingefær, chili og sesamfrø, det er digg det.

Ovnsbakt kylling med olivenolje

En deilig ovnsbakt kylling bakt med olivenolje, friske urter og sitron lager seg nesten av seg selv.

Potetgrateng med Saint Agur

Potetgrateng med en ny vri

Grillet côte de beuf

En god sennep passer ikke bare til pølser, men kan også brukes til både marinering og i dressing som her.

Bbq-grillet lammelår

Å grille et helt lammelår er både gøy og godt. Bruk en god bbq-saus og la det få god tid slik at lammekjøttet blir mørt og godt. Som tilbehør, senneps ...

BBQ-grillspyd med kjempereker

Saftige kjempereker med god røyksmak og digg aioli er kjapp og enkel sommermat.