Til toppen

Blings med leverpostei, rabarbra- og rødløkkompott


Blings med leverpostei, rabarbra- og rødløkkompott

Slik gjør du:

1. Smør brødet med smør eller olivenolje på begge sider.

2. Toast brødet i stekepannen eller i stekovnen på 180 grader i noen minutter.

3. Smør godt med rillete av and eller leverpostei på brødet, og la skivene få et minutt i ovnen under varm grill umiddelbart før servering.

4. Dander med frisk bladsalat og rabarbra- og rødløk kompotten som topping.

4 posrsjoner

  • 8 skiver brød
  • 200 g god leverpostei eller patè
  • 4 ss Heimstølen rabarbra med syltet rødløk
  • salt og pepper
  • småbladsalat
Sorter etter: Navn (a > å)

Jensen's luksus leverpaté 80 g

Jensen’s luksus leverpaté er basert på svinekjøtt og svinelever. Passer utmerket som forrett eller canapèe.
447909

Ridderheims hvitløkspaté 150 g

Hvitløkspaté er en smørbar, mellomgrov paté klar til servering.
961216

Ridderheims landpaté 150 g

Ridderheims landpaté er en smørbar paté klar til servering.
961219